nlc.hu
Horoszkóp

Nehézségek és csillagjegyek

Csillagjegyek, akik a nehézségeket is könnyedén élik meg

Az élethez kell egy nagy adag problémamegoldó készség, hogy a nehéz helyzetekben ne pánikrohamot kapjunk, hanem kitartóan küzdjünk a céljainkért.

Ikrek

Az Ikrek nagyon érdekes jegy, mert míg a kommunikációjában képes a csapongásra, addig a problémamegoldásban rendkívül összeszedett csillagjegy, ha gyakorlati kérdésekről van szó. A személyes gondokkal már nincs ilyen jóban, előbb szed darabjaira, majd rak össze egy számítógépet, hogy működjön, mint elbánjon egy lelki problémával. Ez utóbbival nem szeret szembenézni, inkább gyorsan a menekülést választja.

Csillagjegyek és a problémamegoldás

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg szeret segíteni másokon, ezért ha problémád van, ő átérzi a helyzetedet, és hogy megmutassa, mennyire törődik veled, mindent el fog követni, hogy segítsen a megoldásban. A saját életében felmerülő nehézségeket nem is problémaként kezeli, csak elvégzendő feladatként tekint rájuk. Nem csinál a bolhából elefántot, inkább végtelen türelemmel és kitartással fordul a nehéz helyzetek felé, és általában helyes döntést hoz.

Rák

A Rák fő életcélja, hogy boldoggá tegye maga körül az embereket, ezért egy társaságban ő lesz az, akire mindig számíthatsz, ha problémád van. Meghallgat, felajánlja a segítségét, és a tarsolyában több tanács is akad a helyzetre. Kiváló problémamegoldó készséggel rendelkezik, rászánja az időt a problémára, és képes arra, hogy különleges látásmódjával egyedi megoldásokat találjon.

Szűz

A Szűz nem szereti a nagy drámákat, stresszes lesz tőle, ha hisztivel találkozik, ezért aztán inkább a probléma közepébe vág, amint felmerül. Nehézség adódott? Oké, ezt kell csinálni. Abszolút megoldásorientált csillagjegy, aki nem sokat lacafacázik. A Szűz nyers energiái elvégzik a feladatot. Ne empátiát és hátba veregetést várj tőle, hanem hatékonyságot, ha problémáról van szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top