nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik gyorsan megoldják a problémákat

Csillagjegyek, akik gyorsan megoldják a problémákat

Náluk nincs olyan gond, amit ne lehetne elintézni.

Skorpió

Bár a Skorpió az a csillagjegy, akit kontrollmániás. Ez nem feltétlenül pozitív tulajdonság, de az is vele jár, hogy elképesztő tehetsége van ahhoz, hogy minden kihívást elvégezzen. Munkában ugyanúgy, mint a magánéletben, lehet arra számítani, hogy ha felmerül egy probléma, feladat, akkor a Skorpió magához ragadja az irányítást és addig dolgozik az ügyön, amíg meg nem találja a megfelelő megoldást. Hatékony problémamegoldó mind a magánéletében, mind pedig a munkában.

Ikrek

Az Ikrek szereti, ha a körülötte lévő tárgyak kiszolgálják az igényeit, ezért nem tűri, ha eltörik, elromlik valami, és ilyenkor azonnal a tettek mezejére lép és megoldja a problémát. Adj neki egy működésképtelen számítógépet és rövid időn belül újjávarázsolja. Ám ez a problémamegoldó képesség igazából csak a tárgyi világra vonatkozik, érzelmi téren már nem ennyire profi.

Csillagjegyek és a problémamegoldás

Fotó: Unsplash

Rák

A Rák egyik életcélja, hogy mindenkit boldoggá tegyen maga körül, ezért egy társaságban szinte biztos, hogy ő lesz az, aki mindenki problémáját megpróbálja megoldani. A Ráknál mindig megértő fülekre találhatsz, örömmel ajánlja fel a segítségét, tanácsait, és érdemes is hallgatni rá, mert remek meglátásai vannak. Hamar átlátja a problémákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top