nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a szerelem

Csillagjegyek, akik mindig elmondják párjuknak, hogy mennyire szeretik

Nagyon fontos, hogy ismerd a párod szeretetnyelvét. Nagyon sok félreértéstől óvhatod meg magadat, ha tudod, mire és hogyan vágyik a társad. Persze, jól teszed, ha te is elmondod neki az igényeidet. Ha a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, nagyon könnyen kifejezed szavakkal a szeretetedet.

Kos

Őszinte és szókimondó. Ha valamit eldönt, akkor azt komolyan is gondolja, bár addig eljutni nem kevés idejébe kerül. A Kos a végletek embere, amikor szerelmes. Ha egyszer elkötelezi magát, mindent megtesz a kapcsolatáért. Rendkívül lojális, nagyon elkötelezett és odaadó, így érdemes nagy becsben tartani őt. Tehát amikor kimondja: szeretlek, biztos lehetsz benne, hogy te vagy a mindene.

Csillagjegyek és a szerelem

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Biztonságos és kényelmes szerelmi életet szeretne, ezért olyan óvatos, hogy néha konzervatívnak tűnhet. A mindenkor kész tervekkel felszerelkezett Szűz készen áll, hogy elkötelezze magát a kapcsolatban. Így amikor kimondja: szeretlek, szinte biztosan hosszútávú kapcsolatra tervez már veled, és szeretné, ha te is komolyan vennéd őt és a kapcsolatot is.

Mérleg

A Mérleg remekül látja a többiek problémáját, aktuális helyzetét, viszont nem igazán tud mit kezdeni a saját érzelmeivel. Ha egyszer beléd szeretett, mindent megtesz, hogy boldognak lásson, hogy boldog legyen a kapcsolatotok. Rendkívül őszinte és gondoskodó, nemcsak a szerelemben, minden más kapcsolatában is. A szeretlek nála azt jelenti, hogy igazán szüksége van rád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top