nlc.hu
Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre romantikus meglepetések várnak a jövő héten

Ezekre a csillagjegyekre romantikus meglepetések várnak a jövő héten

Lehet, hogy még nem számítanak rá, de hamarosan kiemelt szerepet kap az életükben a romantika.

Kos

A Kos nem kifejezetten az a romantikus alkat, általában túl türelmetlen ahhoz. Ezért számára, és a környezete számára is, az lesz a meglepetés, hogy a jövő héten mégis érzelmes hangulatba kerül. Lelassul egy kicsit, rájön, hogy mi számára az igazán fontos, a kis dolgokban is meglátja a szépet, párját pedig romantikus programokra invitálja.

Csillagjegyek és a jövő hét

(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika szereti a romantikát, akár egyedül is szívesen megéli, szép környezet, gyertyafény, stb. Ám a jövő héten ráébred, hogy egy társsal még jobb, ha van neki, akkor könnyű dolga van, remek közös programokon vesznek részt. Ha éppen nincs, akkor rákapcsol, hogy meghódítsa kiszemeltjét, természetesen a romantika segítségével.

Nyilas

A Nyilas a párjától számíthat váratlan romantikus meglepetésekre, ha pedig egyedülálló, akkor a jövendőbeli párjától. Hirtelen és szuper erővel tőr be a romantika az életébe, ami teljesen elvarázsolja őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top