nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek megpróbáltatásokat (is) hoz az augusztus

Csillagjegyek, akiknek megpróbáltatásokat (is) hoz az augusztus

Elkeseredésre még sincs olyan nagy okuk a csillagjegyeknek, hiszen a nehézségeket kifejezetten szerencsés időszak követi majd augusztusban.

Mérleg

Valójában nem a mostani az első olyan időszak, amikor megpróbáltatások érnek téged, és kicsúszik a talaj a lábad alól. Te is pontosan tudod, a változások elkerülhetetlenek, és ezek mindig kimozdítanak a jól megszokott komfortzónából. A Nap, a Mars és uralkodó bolygód, a Vénusz támogat téged, de az is biztos, hogy a legváratlanabb pillanatokban állít új helyzetek, új emberek elé. A magánéletedben sem érzed a biztonságot, ezen az életterületen is folyamatos változásokkal találkozol augusztusban. Ez egy ilyen időszak, előbb-utóbb túl leszel rajta, addig próbáld kezelni.

Csillagjegyek és az augusztus

Fotó: Getty Images

Bak

Valójában az egész év komoly fordulatokat, átalakulást hoz az életedben. Nálad senki sem tudja jobban, hogy a pozitív változásokért mindig keményen meg kell dolgozni. Az Uránusz a magánéletedben kényszerít olyan döntésre, amit most még biztosan nem szeretnél megtenni. Mégsem kerülheted el ezt augusztusban. Meggondolatlanul azért semmilyen döntést se hozz meg, még akkor sem, amikor számodra fájó titkok kerülnek napvilágra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top