Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek augusztusban padlóra kerülnek

Ezeknek a csillagjegyeknek az augusztus számos nehéz pillanatot és kihívást tartogat. S bár többször is padlón érezhetik magukat, a horoszkóp szerint szerencsére végül minden a lehető legjobban alakul. Te köztük vagy?

Az augusztus számos érezhető változást hoz a csillagjegyek életébe. A következő jegyeket különösen megviselhetik a következő hetek eseményei. A nyár utolsó hónapjában jegyet vált a Merkúr, a Vénusz – előbbi kétszer is –, a Bikában járó Uránusz pedig retrográdba fordul, s sok mindent visszahoz a múltból. Annak ellenére, hogy a hónap vége már bővelkedik pozitív történésekben, ezeknek a jegyeknek addig csöppet sem lesz könnyű az élete. 

A horoszkópból ezúttal is kiderülnek a legfontosabb részletek. Ha te is közéjük tartozol még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló napokra, hetekre. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, téged ugyanúgy érintenek ezek az események.

A Bika nagyon nyugtalannak érzi magát augusztusban

Kedves Bika! Miközben a Nap az Oroszlán jelében halad, számodra az otthonban, a családban jelez nehézségeket, változásokat. Érzelmileg egyre bizonytalanabbnak érezheted magad, s most nagyon sok mindent megkérdőjelezel magadban. S mivel mindennél jobban vágysz a stabilitásra, a kiszámítható, nyugodt és harmonikus életre, de ezt most egyáltalán nem találod, meglehetősen nehéznek érzed a következő heteket. Kihívás a lelki nyugalmadat visszanyerni,  s ez a belső nyugtalanság végig kíséri szinte az egész hónapot. A jegyedben járó Uránusz a hónap közepén retrográdba fordul, s újra előhoz a múltból olyan feladatokat, amit halogattál, vagy a szőnyeg alá söpörtél. Muszáj lesz ismét szembenézni a múlttal, és rendezni az elvarratlan szálakat…

Ezeknek a csillagjegyeknek számos nehézséget hoz az augusztus

Ezeknek a csillagjegyeknek számos nehézséget hoz az augusztus (fotó: Getty)

A Szűz sok mindent átgondol augusztusban

Kedves Szűz! A legfontosabb, hogy ebben a hónapban csak magadra figyelj. Az augusztus sosem könnyű, mert a karmával, a múlttal szembesít téged. Nem véletlenül érzed magad zaklatottnak, kimerülnek, s nem véletlenül nem találod a helyedet. Viszont minél inkább menekülni akarsz, annál nehezebbé teszed a saját helyzetedet. Nézz a lelkedbe, tekints befelé, és tölts minél több időt magadban, hogy felismerhesd mindazt, amin változtatnod kell. Ez a töltekezés, a pihenés ideje. Annak ellenére, hogy tombol a nyár, te nem sok kedvet érzel a felhőtlen örömre. Ne akarj senkinek sem megfelelni, tedd, amit a szíved diktál. Figyeld a gondolataidat, a testi és lelki változásokat. Engedd meg magadnak a belső csendet, nyugalmat. Hidd el, számodra most ez a legfontosabb. 

A Bak újjászületik augusztusban

Kedves Bak! Sok mindent tettél már eddig is, de még nem állhatsz le, és nem dőlhetsz hátra. Az Oroszlánban járó Nap belső, mély átalakulást indít el benned. Könnyen lehet, a tudattalanodból számos emlék tör fel, amelyekkel muszáj újra szembenézned. Mély pontra kerülhetsz lelkileg, de épp a legmélyebbről indulhatsz el az igazi magasságok felé. Meg kell tapasztalnod a fájdalmat, a nehézségeket, hogy képes legyél a teljes átalakulásra, a valódi spirituális változásokra. Innentől ugyanis másként tekintesz magadra, a sikereidre, az életedre. Más dolgok válnak fontosabbá, lelkileg újjá születhetsz. Ne akarj menekülni, hagyd megtörténni az eseményeket. Amikor megengeded magadnak a fájdalmat, a belső gyógyulási folyamatokat is elindítod…  

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top