nlc.hu
Horoszkóp

A horoszkóp szerint így kell, hogy indítsd a napod

A horoszkóp szerint így kell, hogy indítsd a napod

A reggel hangulata nem csupán a napodat, de az egész hetedet befolyásolhatja.

Kos

A Kos a legenergikusabb csillagjegy, ezért ő nem ismeri a reggeli kábaságot. Ha te is Kos jegyű vagy, időzítheted akár kora reggelre az edzést, hiszen az ébredést követően van a legtöbb energiád, a reggeli mozgás pedig egész nap kihat a hangulatodra.

Bika

A Bika köztudottan a kényelem és a luxus híve. Csöppet sem szereti a sürgetést, a siettetést, ő nagyon is szereti kiélvezni az élet apró örömeit. Bikaként indítsd jóleső zuhannyal vagy reggeli masszázzsal a napot, kényeztesd magad már reggel, az ébredést követőn. Aztán jöhet a kávé egy finom reggelivel, és minden tökéletes lesz.

Ikrek

Szakemberek többnyire azt tanácsolják, ne az e-mailek vagy a közösségi média csekkolásával induljon a nap, az Ikrek mégis a kivételek közé tartozik. Neked ugyanis lételemed, hogy kapcsolódj másokhoz, hogy kommunikálj, ezért az ébreszt fel igazán, amikor bekapcsolódhatsz az élet körforgásába.

Reggeli rutin és csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák

Rák jegyűként hajlamos vagy a szorongásra, ezt pedig akkor kerülheted el a legkönnyebben, ha már reggel tudatosítod, mi az, amiért hálát adhatsz. Indíthatod a napot a hálanaplóba írt bejegyzéssel. Szinte biztosan egész nap eszedbe jut majd, és jólesően gondolsz mindarra, amiért igazán hálát érzel.

Oroszlán

Az Oroszlán egész nap a csodálatra, az elismerésre készül. Nem csoda, hogy a reggeli készülődésben ő a legtöbb időt a tükör előtt tölti. Ha te is Oroszlán vagy, soha ne sajnáld az időt a szépítkezésre, a tökéletes külsőre, hiszen egészen másként érzed magad a bőrödben, amikor tudod, hogy igazán jól nézel ki.

Szűz

A  Szűz szereti a jól szervezettséget, ezért jól teszi, ha teendőlistával indítja a napot. Szűz jegyűként érdemes már reggel összeírnod az összes előtted álló napi feladatot, időpontot, ami nemcsak kitisztítja a fejedet, de hatékonyabbá és még összeszedettebbé tesz téged. Amikor tudod, milyen feladatok állnak előtted, az idődet is tökéletesen osztod be.

Mérleg

A Mérleg addig belül sem érzi egyensúlyban magát, amíg a környezete nem elég harmonikus. Ezért Mérlegként jól teszed, ha például kis takarítással, rendrakással kezded a napot. Lehet, elsőre nem hangzik igazán jól, de hidd el, ez az, ami igazán segít téged, hogy hatékonynak érezd magad. Ráadásul milyen jó, amikor este rendezett otthon vár téged.

Skorpió

A Skorpiónak nem szabad elhanyagolnia a spirituális oldalát. Szinte bizonyosan több izgalmas álmod is volt az éjszaka, kár lenne megfeledkezni róluk! A reggeli kávé mellett vedd elő az álomnaplót, vagy csak jegyezd le, hogyan érzed magad ébredés után, és milyen álomemlékek ragadtak meg benned.

Nyilas

A Nyilast a kávénál is jobban felpörgeti egy jó könyv, egy izgalmas cikk vagy egy szép vers. Nyilasként indítsd olvasással a napot, akár a kávéd mellett, akár még az ágyban fekve, és egész nap inspirált leszel. Persze, ehhez nem árt picivel korábban ébredned, hogy ne rohanásba forduljon a nap…

Bak

A Bak számára elengedhetetlen a kiadós reggeli. Mivel keményen dolgozol egész nap, sokszor időd sem jut, hogy nyugodtan leülve fogyaszd el az ebédet. Még mindig jobb, ha reggel eszel nyugodt körülmények között, mint ha a nap hátralévő részében kapsz be gyorsan valamit. Meglátod, egész nap remekül érzed magad.

Vízöntő

Ahhoz, hogy a Vízöntő rá tudjon hangolódni mások energiáira, először saját magát kell rendbe tennie. Ezért ha Vízöntő vagy, mindenképpen érdemes már az ébredést követően meditálnod néhány percet. Ez a rövid relax nemcsak abban segít, hogy harmóniába kerülj magaddal, de a többieket is lazábban tudod majd kezelni.

Halak

A Halak az egyetlen csillagjegy, akinek receptre kellene felírni a szundi gombot. Neked valószínűleg sokkal több pihenésre van szükséged, mint a többi csillagjegynek, ezért ha teheted, ne sajnáld magadtól reggel sem az extra szunyókálással töltött időt. Persze figyelj arra, nehogy túlzottan visszaaludj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top