nlc.hu
Horoszkóp

Nagyon ritkán hűséges ez a 3 csillagjegy

Nagyon ritkán hűséges ez a 3 csillagjegy

Náluk valójában gyakran megeshet, hogy engednek a csábításnak a párjuk mellett. Nekik ugyanis nem könnyű elköteleződniük hosszú távon egyvalaki mellett.

Kos

Horoszkópja szerint a Kos bizony inkább a sor végén található, amikor a hűségről esik szó. Talán ő a legkevésbé kitartó partner, legalábbis amíg valódi párjára nem talál. Szereti a kihívást, a kalandot, merész és bátor. Magának való, önző is lehet, ilyenkor pedig nem különösebben érdekli, hogy bárkinek is teljesíti az elvárásait avagy sem.

Csillagjegyek és a bizalom

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek kettős jegy, ezért hol ilyen, hol meg más. Lehet, hogy rendkívül megbízható és kitartó, de az is előfordulhat, hogy pillanatig sem hezitál, és amikor alkalma nyílik, él a lehetőséggel. Vagyis az Ikrek lehet nagyon hűséges, de nagyon csalfa is. Attól függ, épp melyik énje az erősebb.

Skorpió

A Skorpiót fűti a szenvedély. Amíg párkapcsolatában érzi a szikrát, addig nagyon hűséges és megbízható társ. Ha eltűnik a szenvedély a kapcsolatból, ő lesz a leghűtlenebb partner a csillagjegyek között. Ugyanakkor rendkívül féltékeny és gyanakvó típus, képtelen elviselni, ha megcsalja, becsapja a párja. Soha nem bocsátja meg neki a félrelépést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top