nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Lelkes, tüzes hétvége jön – Szerelmi horoszkóp 2023. augusztus 5-6.

Bátran vessétek bele magatokat a buliba, pörgős nap és szenvedélyes éj vár rátok.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez most a te időd, tobzódhatsz az energiákban és csúcsra járathatod magad. Lelkesedésből és ötletből sem lesz hiányod. Csak arra kell vigyáznod, hogy hajlamos lehetsz a túlzásra, bármiről legyen is szó.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ápold szerelmetek lángját, szervezz romantikus programot kedveseddel. Lehet, hogy akadályokba ütköztök, de ez ne rontsa el kedveteket. Hallgass belső hangodra és intuíciódra, ez megsúghatja a következő lépéseket.

Pár biciklivel

Fotó: Getty Images

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lelkesedésed és kíváncsiságod új utakra vezethet, akár új ismeretségek felé is. Ne ragadj meg a felszínen, mélyebb kötelékeket keress! Nem biztos, hogy a hétvégén választanod kell kedvesed és a barátaid között, középutas megoldás is létezhet…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége tüzes energiái segítségedre lehetnek, hogy aktívan utánajárni mindannak, amit szeretnél elintézni vagy akár csak átbeszélni pároddal. A tisztánlátás segít közös harmóniátok megteremtésében. Légy alapos, különösen, ha ez a jövőtöket vagy anyagi helyzeteteket is érinti.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Felfedezésre, pezsgésre hív a hétvége. Rabold el kedvesedet egy hétvégi kalandra. De inkább figyelmességeddel és kedvességeddel varázsold el, mint tékozló költekezéssel. Szenvedélyed és sugárzó életerőd ellenállhatatlanná tesz téged.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes érzelmek kelhetnek benned, szenvedélyed parazsa is lángra kaphat a hétvégén. Nem kell ezt elfojtanod. Töltődjetek együtt kedveseddel, az aktív programok mellé tervezzetek összebújós pihenőidőket is.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd, hogy párod lelkesedése átragadjon rád, engedd el kételyeidet és fenntartásaidat, vesd bele magad a közös programokba. Ez nem jelenti azt, hogy önmagadat is fel kéne adnod. Az önelfogadás és az egymásra utaltság is megférhet egy kapcsolatban.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell kalickába zárnod magad, vállalhatod önmagadat, így lesz igazán őszinte a kapcsolatod pároddal és te magad is hitelesnek érezheted magad. Lelkesedés és szenvedély vezethet a hétvégén, ugyanakkor ne mondjatok nemet a baráti kapcsolatok ápolására sem.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hívnak a kalandok, a tüzes szenvedély, ha szingli vagy, izgalmas kaland várhat, ha kapcsolatban élsz, pároddal induljatok izgalmas kalandra. Egy last minute út vagy egy egynapos kiruccanás is jól jöhet, élvezzétek a romantikus perceket!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Izgalmas, pörgős hétvége jöhet, a lelkes tettvágy hajthat előre. Ügyelj rá, nehogy párod zokon vegye, hogy másra fordítod a figyelmedet és energiádat. Kérj tőle türelmet, de mindenképp legyen közös időtök is egy kis romantikára.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kapcsolataid kivirágozhatnak hétvégén, tárd ki a szíved nemcsak párod, hanem családi kapcsolataid, barátaid felé is. Ezeket mind képes vagy éltetni és gazdagítani. Bátran és őszintén kommunikálj, ez segíteni fog a bizalom kiépítésében.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bízz mindabban a sok jóban és értékben, amit nyújtani tudsz párkapcsolatodban. Ez nem kevés és kellő alapot ad arra, hogy vállald magad és igényeid. Válasszatok hétvégére olyan közös tevékenységet, mely mindkettőtöket feldob és lelkesít.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a krízis Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top