nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a szakítás

Ezek a csillagjegyek igazi támaszt nyújtanak, ha épp szakítottál

Mellettük gyorsan túlléphetsz a fájdalom, a csalódáson, ők ugyanis visszahoznak téged az életbe.

Ezzel a három csillagjeggyel biztosan nem teszel rossz lóra, velük búcsút inthetsz a szakítás utáni fájdalomnak.

Nyilas

Szó sincs róla, hogy a Nyilas új élettel ajándékozna meg, hiszen még javában tart a jelenlegi is, csak éppen rá kell ébredned, milyen jó azt élni. Mellette rádöbbensz, mennyi izgalmat hagytál ki eddig, és bátorít, hogy merj kilépni a komfortzónádból. Segít átértékelni magadban, hogy mit várhatsz egy kapcsolattól, s mit nem vagy hajlandó ezentúl megtenni. Mellette a változásról, az új dolgok megtapasztalásáról szólnak a napok,és pontosan ez az, amire szükséged van.

Csillagjegyek és a randi

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérleg nagyon kedves, figyelmes, diplomatikus, ő mindig gondosan megválogatja a szavait, hogy ne okozzon több fájdalmat neked. Ő az a típus, aki a legdurvább szakítást követően is segít kijönni a mélypontról. Mellette kellően szabadnak érezheted magadat, de magányosnak semmiképpen sem. Megértő, át tudja érezni a helyzetedet, és persze segít elfelejteni a sérelmeket. Az is lehet, gyorsan rájössz, nála megfelelőbb társat nem is találhatnál.

Halak

A Halak megértő, jószívű, a vállán mindig ki tudod sírni a bánatodat. Megadja számodra azt a társaságot, amit igényelsz, mindenféle elvárás nélkül. Megérzi, mire van szükséged, még akkor is, ha neked valójában fogalmad sincs róla. Segítségedre siet, hogy megtalálhasd a szakítás pozitív oldalát, hogy tanulhass a csalódásból, s a fájdalmat a művészi önkifejezésre használd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top