nlc.hu
Horoszkóp

Bogarakkal álmodtál? Ezt a szimbolikus jelentése

Bogarakkal álmodtál? Ezt a szimbolikus jelentése

Hangyák, pókok, legyek, méhek, netán csótányok tűntek fel az álmodban? A rovarokkal tűzdelt álomképek nagyon gyakoriak, és vitathatatlanul szimbolikus jelentésük van.

A rovarok irritáló felbukkanása az álmodban arra utal, hogy valami nagyon zavar a valóságban. Akár egy méhecske üldöz, akár megpróbálsz végezni egy csótánnyal, valószínűleg idegesítő, frusztráló helyzeteket élsz meg a hétköznapokban. Akárhogy is próbálsz pontot tenni az ügy végére, úgy érzed, kicsúszott a kezedből az irányítás. 

Rovarok az álmokban

Fotó: Getty Images

Rovarokat látni az álomban azt is jelenti, hogy akadály van az életedben. A rovarraj szimbolikája  megtalálható a Bibliában, mint az emberi túlélést veszélyeztető hét csapás egyike.

Ne feledkezzünk meg a pillangókról és a lepkékről sem: ha őket látod álmodban, a valóságban nagyon szeretnéd, hogy végre szabadon kimondhasd a véleményed, és azt tehesd, amit szívből szeretnél, viszont a körülmények ezt nem teszik lehetővé. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top