nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiknek romantikus, megújító energiákat hozhat a hét – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. augusztus 14–20.

A szerdai újhold romantikus és alkotó energiákat is hozhat, amit jól jöhet, hogy feloldja az előtte felmerülő ellentéteket. Töltődj fel jó energiákkal!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Új küldetést készíthetsz elő és akár bele is vághatsz, különösen, ha már régóta tervezed. Álmodd meg nagy vonalakban, aztán kreatívan állj neki az alapos tervezésnek. Semmilyen kis részlet ne kerülje el a figyelmedet, még ha nagyvonalúan át is lépnél rajta…

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Mindig készen állsz megvédeni saját fészkedet, sőt birodalmadat. Lehetséges, hogy tényleg érkezik valamiféle támadás. Egy ideig türelemmel tűrheted, de jót teszel magadnak (és másoknak is), ha közben nem hergeled belül magad, inkább keresel egy humoros leeresztő szelepet…

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Csak akkor szólalj meg, ha érdemben van mit hozzátenned a témához. Tetteiddel most sokkal jobban megmutathatod kreativitásodat és értékes tapasztalataidat is beleépítheted az alkotásba. Ha újítani szeretnél valamit, most több időd juthat a kísérletezésre, ezzel a felmerülő feszült helyzetekből is elvonod az energiát.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Sajnos, a nagy nyári romantika közepette jöhet olyan szembesülés, amikor valaki eddig nem ismert, rosszabb oldalát mutatja számodra. Megtört bizalmadat nem könnyű helyrehozni, de talán adhatnál egy második esélyt… Egy kis romantika is segíthet.

 

Szerelmespár függőágyban pálmafa alatt

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Indulatok, sőt akár dühkitörések törhetnek felszínre, tegyél meg mindent, hogy elkerüld ezeket. Bármilyen nehéz, de teret kéne engedni a másik személyiségének is. Képzeld el, hogy összeadva a kreativitásotokat, mire juthatnátok együtt.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Nem kívánható tőled, hogy abbahagyd fontos feladataidat és kötelességeidet, de arra adódhat lehetőség, hogy most máshogy tedd őket – kicsit lazábban, kreatív energiát beletéve, megengedőbben. Több pihenőidőt is be kéne iktatnod, mint egyébként szoktál…

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Romantikus és kreatív törekvéseid magja most jó talajba hullhat, de azért kellő óvatossággal oszd meg másokkal építő javaslataidat. Vigyázz, nehogy a romantika álcája mögött csapdába ess. Keress teret kreatív energiáid számára, és nonverbális módon jelenítsd meg ezeket, ügyelve, hogy közben ne generálj feszültséget.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Nincs értelme forrófejűekkel vitatkozni, légy te a bölcsebb. Tedd a saját dolgod és abban teljesítsd ki kreativitásod. Ha nyitott maradsz, befogadó leszel az érkező megújító energiák előtt. Vesd bele magad olyan projektbe, ami közel áll a szívedhez.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Maradj távol a tűzfészektől és amennyire lehet, kerüld a feltűnést. Ezzel elkerülheted az összecsapást vagy a hiszti kirobbanását. Ugyanakkor most kitárhatod szárnyadat és kiteljesítheted kreatív energiáidat az élet bármely területén. A romantika is segíthet, ha megtalálod a módját.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha úgy érzed, megtetted, amit megkövetelt a haza, jusson időd pihenésre és feltöltődésre is. Nem is szólva a romantikáról, olyan programokról, melyekre más időszakban nincs lehetőség. A kalandokkal azonban légy óvatos, fontold meg, hogy megéri-e kockáztatni.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Engedd meg magadnak a pihenést, nem kell és nem is lehet mindenkinek megfelelned. Ha kiállsz magadért, az megváltoztathat viszonyokat, érzelmi hullámvasútra dobhat, de lehet, hogy a jövőre nézve jó irányba tereled vele a dolgokat.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Hét elején intenzív energiák és nagy feszültség jöhet, ami kitartást követelhet tőled. Lehet ez egy figyelmeztető jel, hogy lassítanod kéne. Kicsit megállva könnyebb lesz reálisan értékelni a helyzetet. Kreatív energiáidat tereld az öngondoskodás és akár egy kis életmódváltozás felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top