nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek fantasztikusak a megérzéseik

Csillagjegyek, akiknek fantasztikusak a megérzéseik

Bámulatosak a megérzéseik, az intuíciójuk sosem csapja be őket.

Nyilas

A Nyilas megérzései meditáció közben vagy akkor működnek a leghatékonyabban, amikor időt szán rá, hogy végiggondolja a helyzetét. Amikor döntési helyzet elé kerül, mindenképpen érdemes lazítania és csukott szemmel áttekintenie a lehetőségeket. A belső megérzései olyan erősek és tűpontosak, hogy kételkedni sincs oka saját magában. Nála az is remekül működik, amikor úgy dönt, hogy alszik egyet a problémára. Másnap reggel pedig valóban kipattant a szikra a fejéből. Annak ellenére, hogy bámulatos intuícióval rendelkezik, mégis alig használja, pedig a visszaigazolások sem maradnak el. Neki sem okoz nehézséget, hogy átlásson másokon, csupán gyakrabban kellene használnia született tehetségét.

Megérzések és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak természeténél fogva nagyon intuitív és intellektuális csillagjegy. Gondolkodó, elmélkedő típus, akinek ugyanakkor spirituális csatornái is vannak. A Halak érzi, hogy a látható világon túl létezik valami más is, amit megmagyarázni már problémásabb feladat. Született médium és gyógyító. Nem véletlenül képes könnyedén ráhangolódni mások energiájára, és szinte röntgenként lát át a többieken. Nyitott és álmodozó típus, aki a szívét követi. Ezt sem véletlenül teszi, a megérzései a szívén át érkeznek a tudatáig. És ő sosem bírálja felül azokat logikus érvekkel, hanem mindenkor bízik kivételes intuíciójában. Ez az, amiben sosem csalódik, a szíve a legnagyobb erőssége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top