nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek olvasnak benned

Ezek a csillagjegyek olvasnak benned

Előttük hazudni sem érdemes, de másnak se mutasd magad, mint aki vagy, mert könnyedén leolvassák, hogy nem mondasz igazat.

Rák

Az érzései, az érzelmei is nagyon erősek, így nem véletlen, hogy könnyen ráérez a hamisságra vagy bármilyen érzelemre. Óvatos ugyanakkor a belső hangokat illetően, meg akar győződni róla, tényleg helyesek-e a gondolatai, a megérzései. Valójában nem is minden Rák képes mások érzelmeire spontán ráhangolódni, de akik igen, ők elképesztően. A legtöbb embernek fogalma sincs, miért érzi jól magát a társaságában. Ő persze pontosan tudja, hiszen részletes magyarázat nélkül is látja, olvassa mások reakcióit, valódi érzelmeit.

Halak

Az intuitív emberek többnyire kifejezetten kreatívak, és a Halak a legintuitívabb és legkreatívabb csillagjegy. A legtöbbször fogalma sincs, honnan érkeznek  az inspirációk, viszont ilyenkor fantáziája látványos beindul, ami csodás alkotásokat eredményez. Vizes csillagjegyként természetesen ő is szuperérzékeny típus, ezért mások motivációjában is képes olvasni. Az érzései, a sugallatok nagyon mélyek és nagyon mélyről érkeznek. Sokszor naivnak és hiszékenynek tűnhet, mégsem lehet őt átverni, mert pontosan tudja, mikor nem áll össze a kép teljes egésszé.

Csillagjegyek, akik olvasnak benned

Fotó: Getty Images/Bulat Silvia

Szűz

A Szűz elképesztő megfigyelő, a legapróbb részletet is észreveszi és persze megjegyezi épp úgy, mint az elejtett, lényegtelennek tűnő megjegyzéseket. Semmit nem felejt el, szorgosan gyűjtögeti az információkat maga körül, főleg azokat, amelyek a legtöbb embernek föl sem tűnnek. Elemez, vizsgál, boncolgat. A megérzései is kiválóak, mégsem úgy lát át másokon, mint a Rák vagy a Halak, ő a teljes információ alapján olvas benned, és alkot valós képet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top