nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szeretik heccelni a párjukat

Ezek a csillagjegyek szeretik heccelni a párjukat

Ők bizony hajlamosak húzni a párjukat különböző megjegyzésekkel.

Ikrek

Senki sem élvezi jobban a szójátékokat és a szóbeli civakodást, mint az Ikrek. Talán azért, mert hihetetlenül intelligens és szellemes csillagjegy. Mindenféle vitáért odavan, s mivel nagyon gyors észjárású, mindenről megvan a saját véleménye. A játékos évődés nagyszerű dolog, hogy megtörje a jeget a párkapcsolatban.

Nyilas

A Nyilas imád beszélgetni másokkal, ösztönösen megérzi a legjobb és leghatékonyabb módját annak, hogy megtalálja az utat a többiekhez. A játékos évődés pedig nagyszerű lehetőség, hogy magára hívja a figyelmet. Valójában könnyű dolga van, mert sziporkázó a humora.

Csillagjegyek és a vicc

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérleg szereti megmutatni, verbálisan milyen ügyes, s a lehető legbűbájosabb módon vitázik a többiekkel. Ez nem túl rémisztő módja annak, hogy megmutassa, milyen jól forog az esze, s egyúttal milyen ügyesen flörtöl. A szellemes évődés szerinte a legjobb módja annak, hogy tesztelje, működik-e két ember között a kémia…

Oroszlán

Mi élteti az Oroszlánt? A dráma! A játékos civódás lehetővé teszi számára, hogy kedélyes hangulatú drámai helyzeteket szítson fel anélkül, hogy bárki is személyeskedésnek venné, vagy bárkit is megbántana ezzel. Ő amúgy sem méltányolja azokat az embereket, akik mindig igazat adnak neki mindenben.

Vízöntő

A Vízöntő olykor csupán a szórakozás kedvéért mond ellent a párjának: szeret ellentétes nézetet vallani, s kíváncsi, mi fog történni. S ha bizonyítania is kell az igazát, az még izgalmasabb. Független gondolkodó, imád olyat mondani, ami felháborítónak tűnhet a többiek szemében. Ezeket a vitákat nem veszi komolyan, s érzelmileg sem érintik őt mélyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top