nlc.hu
Horoszkóp

Bókok és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akik szeretnek bókokat adni és kapni

Vannak olyan csillagjegyek akik imádnak bókokat adni, és olyanok is, akik inkább kapni!

Ikrek

Az olyan állatövi jegyeket, mint az Ikrek, a bókok emlékeztetik arra, hogy a körülöttük lévők értékelik, tisztelik és szeretik őket. Fontos számukra, hogy bókokat kapjanak, mert ezt komoly visszajelzésként tekintik. Természetesen dicsérnek is, őszintén fejezik ki csodálatukat és elismerésüket mások iránt. Ők még a kritikát is tárt karokkal fogadják, mert mindenféle visszajelzést értékelnek. És bár elpirulhatnak a figyelemtől vagy a törődéstől, azért titokban igenis imádják, ha elismerik kemény munkájukat.

Bókok és csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Mérleg

A bókok olyanok a Mérlegeknek, mint egy varázselixír, ami növeli az önbecsülésüket. Ők leggyakrabban a dolgok napos oldalát nézik, hisznek az egyes emberben rejlő lehetőségekben. Ők azok, akik rámutatnak mások pozitív tulajdonságaira. Szeretnek bókokat kapni, és adni is, mert ezzel kerülnek teljes összhangba magukkal, meghatározza a világszemléletüket, ahogyan viszonyul hozzájuk a környezetük. Kevesen veszik észre, hogy tehetségük van a harmonikus környezet megteremtésében.

Vízöntő

Szüleiktől a munkatársaikig őszintén törődnek a körülöttük élők jólétével. Nyitott szívük néha sebezhetővé teheti őket, de a kedves szavak megerősítik, hogy vannak lelkek, akik látják és értékelik valódi énjüket. A pozitív visszajelzések megerősítik lelkesedésüket és optimizmusukat. A Vízöntő kedvessége olyan, mint egy iránytű, mindig olyan lehetőségek felé irányítja őket, amelyekkel felemelhetnek másokat és pozitív légkört teremthetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top