Horoszkóp

A legkedvesebb bók, amit a férfi mondhat – a horoszkóp szerint

Hogyan bókolnak a csillagjegyek? Melyik az a mondat, amit a leginkább hallani szeretnének? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Tudd meg a csillagjegyét és súgd a fülébe, amit mindennél jobban szeretne tőled hallani...

A jól eltalált szavak csodára képesek, többet jelenthetnek bármilyen ajándéknál, érzéki csóknál, erősíthetik a kapcsolatot, miközben úgy érzed, te vagy a világ legszerencsésebb csillagjegye. Ehhez viszont nem árt tudni, mit is szeretne hallani a párod. Nem vagyunk egyformák, így ami az egyiknél működik, nem biztos, hogy célba talál a másiknál is. A horoszkóp segít a legjobb mondatok megfogalmazásában. Mondd el párodnak a csillagjegye szerinti bókot, és könnyedén leveszed a lábáról szíved hölgyét.

Így bókolj a Kos nőnek

kos nő bók horoszkópTe vagy a bizonyíték, ha eltökéltek vagyunk, nincs lehetetlen. A Kos nő olyannyira eltökélt és lekötik a gondolatai, hogy időnként elfelejti, neki sem ártana lazítani és kikapcsolódni. Igyekszik optimista maradni minden körülmények között, amivel sokak tiszteletét vívja ki. Nincs ínyére ugyanakkor, ha körmondatokban beszélnek hozzá, ezért mindenkor fogalmazz röviden, egyértelműen, kristálytisztán. Nagyon boldoggá teszed, mint ahogyan azzal is, ha elismered a képességeit.

Így bókolj a Bika nőnek

bika nő bók horoszkópMinden alkalommal, amikor rád gondolok, még több érvet találok, amiért szeretlek. A Bika nő romantikus alkat, gyengédségre vágyik, s sokat jelent a számára, ha a párja nem fél az érzéseit a tudtára hozni. Fontos neki az őszinteség, a hűség, a kitartás, ugyanakkor a nyíltság is, ami megerősíti abban, hogy szerelme komolyan gondolja vele a kapcsolatot.

Így bókolj az Ikrek nőnek

ikrek nő bók horoszkópAz élet nagyon izgalmas veled, s én a részese akarok lenni. Az Ikrek nő közvetlen, fecsegős és imád szerelmes lenni. A gyengédség sem áll messze tőle, így a legkedvesebb dolog, amit mondhatsz neki, mennyire élvezed a közösen eltöltött perceket. Szavakból ért, ezért is mondd el minél többször, hogy olyan pillanatokat szeretnél átélni vele, amikre örökre emlékezel majd, ezzel a kapcsolatotok még erősebbé válik.

csillagjegyek bók horoszkóp

Ezzel a bókkal vedd le lábáról a kedvesedet (iStock)

Így bókolj a Rák nőnek

rák nő bók horoszkópRossz napjaidat jóra szeretném fordítani, a jó napjaidat pedig még jobbakká tenni. A Rák nő nagyon érzelmes típus, s olyan emberek közelségére vágyik, akiknek őszintén kiöntheti a lelkét. Időnként elönti a bizonytalanság, önbizalma is meginoghat, ilyen a párkapcsolatát ingatagnak látja. Ha megértő vagy az érzelmi hullámzásaival, s világossá teszed, rád bármilyen körülmények között számíthat, izgalmas és nagyon boldog kapcsolatot élhetsz meg vele.

Így bókolj az Oroszlán nőnek

oroszlán nő bók horoszkópAmikor veled vagyok, önmagam tudok lenni. Az Oroszlán nő imádja körbevenni magát a szeretteivel, a barátok és családtagok körében szinte ragyog. Akkor is, ha nem vagy vele, igyekszik tudatni, hogy folyton rád gondol. Magabiztos és melegszívű, párkapcsolatában is könnyed és nagyon tud szeretni. Ha tudtára adod, mennyire élvezed a vele töltött időt, a szívét örökre rabul ejted.

Így bókolj a Szűz nőnek

szűz nő bók horoszkópLelked éppolyan csodálatos, mint az elméd. A Szűz nő az egyik legszorgalmasabb csillagjegy, s erre különösen büszke. Gyakorlatias, az embereket szinte górcső alá veszi, ám magával szemben is nagyon kritikus és szigorú tud lenni. Ha ráébreszted őt, hogy a lelke is éppolyan csodás és lényeges, mint az esze, azonnal tudni fogni, hogy odáig vagy érte, és sokat jelent a számodra.

Így bókolj a Mérleg nőnek

mérleg nő bók horoszkópPontosan olyan vagy, akire mindig is vágytam. Fontos a harmónia, a béke, a nyugalom a Mérleg nő számára, s miután mások boldogságát a magáé elé helyezi, hajlamos elfelejtkezni a saját szükségleteiről. Kedves és nagyon figyelmes típus, aki gondját viseli szerelmének is. Szigorú önmagával szemben, így nem árt emlékeztetni rá, hogy úgy tökéletes, ahogy van. S épp ezeket a szavakat akarja hallani tőled.

Így bókolj a Skorpió nőnek

skorpió nő bók horoszkópOlyan szenvedélyesen akarom élni az életet, mint te. Bármihez is fog a Skorpió nő, azt bizonyosan szenvedéllyel teszi, s éppen emiatt nagyszerű szerető is. Vakmerő, nem retten vissza az ismeretlentől, ám amint meg kell nyílnia, titokzatossá válik. Így ha azt ecseteled, mennyire remekül áll neki, hogy ilyen szenvedéllyel éli az életét, könnyedebben megosztja veled a gondolatait, az érzéseit is.

Így bókolj a Nyilas nőnek

nyilas nő bók horoszkópMinden egyes nap csodálatosabb veled. Zene füleinek, ha bármilyen pozitív és őszinte dolgot mondasz a Nyilas nőnek. Ínyére van, ha hozzá hasonlóan te is optimistán és bizakodva tekintesz a jövőbe. Nyugtalannak tűnhet, ám ez csak azért van, mert szeretne mielőbb közös jövőt tervezni veled. Fontos, hogy mindenkor nyílt és egyenes légy vele, hidd el sokakkal ellentétben, imádni fog az őszinteségedért.

csillagjegyek bók horoszkóp

Ezt a bókot nagyon szívesen hallják a csillagjegyek (iStock)

Így bókolj a Bak nőnek

bak nő bók horoszkópAkkor is mosolyt varázsolsz az arcomra, amikor nem vagy velem. A Bak nő rettentően céltudatos, éppen ezért leginkább a hozzá hasonlón gondolkodóakat értékeli. Türelmes, soha nem rohan bele egy kapcsolatba anélkül, hogy tudná, mit vár tőle a partnere. Időnként hajlamos lehet a pesszimista hangulatra, így ha időnként megleped egy üzenettel, miszerint akkor is gondolsz rá, amikor nem vagy vele, bearanyozod a napját. Elég egy apró gesztus, s a párkapcsolat többé nincs veszélyben.

Így bókolj a Vízöntő nőnek

vízöntő nő bók horoszkópVidámsággal töltöd meg a lelkemet. Amire a Vízöntő nő vágyik a párkapcsolatban, az az elfogadás. Nem könnyen nyílik meg mások előtt, hacsak nem érzi az őszinte érdeklődést, vagy képes azonosulni a másikkal. Szeret belemélyedni egy-egy dologba, s meglehetősen eredeti gondolatok foglalkoztatják, szóval, a beszélgetés témájaként válaszd a lélek rejtelmeit, mint inkább a szívügyeket. Tudasd vele, hogy fontos számodra a kivételessége, hiszen ez az, amire különösen büszke.

Így bókolj a Halak nőnek

halak nő bók horoszkópHa még nem látod az élet napos oldalát, addig melletted maradok, amíg nem jön el számodra ez a pillanat. A Halak nő érzelmes és romantikus, jólesik neki, ha szebbnél szebb idézetekkel leped meg őt. Szeretné, ha „gondolkodó nőt” látnád benne, és nem az álmodozással azonosítanád. Időnként rosszkedvű, s ilyenkor jól jön, ha mellette vagy, és kisegíted őt a mélypontról. Olyan társra vágyik, aki valóban törődik vele.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top