nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik imádnak versengeni a párkapcsolatukban

Csillagjegyek, akik imádnak versengeni a párkapcsolatukban

Ezek a csillagjegyek mindenből versenyt csinálnak, még a párkapcsolatukból is.

Kos

A Kosok versengő természetükről és ambiciózus lendületükről ismertek. Valószínűleg olyan partnerek vonzzák őket, akik osztoznak ezekben a tulajdonságokban, mivel élvezik a versengést, így inspirációt találhatnak partnerük ambícióiban. Olyan társat keresnek, aki meg tudja érteni törekvéseiket és sebezhetőségeiket. Egy karrierorientált társ megérti, mit érez a a Kos, sőt, a támogatás és a bátorítás fontosságát is szem előtt tartja.

Versengő csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bak

A Bak az állatöv egyik legambiciózusabb jegye. Vonzódnak a motivált partnerekhez, mivel értékelik a kemény munkát. A Bakok vonzódnak azokhoz, akiknek konkrét tervük és pontos életcéljuk van. Ugyanakkor azt is felismerik, hogy a szerelemre nincs garancia, és mindkét félnek készséges résztvevőnek kell lennie minden lehetséges kapcsolat sikeréhez. Így tehát, ha elkötelezik magukat, kicsit félreteszik versengő természetüket, és mindent megtesznek, hogy bátorítsák és támogassák párjukat. Szerelmüket vonzza gyengéd gondoskodásuk és kedves bájuk.

Nyilas

A Nyilasok értékelik a függetlenséget és imádják a kalandokat. Különösen nagyra értékelik azt, aki lépést tud tartani energikus és versenyképes lendületükkel. Így amikor találkoznak valakivel, az élet pozitív aspektusaira összpontosítanak, és megvitatják a fényes jövő lehetőségét. Mindig kerülik az expárjuk negatív emlékeit. A Nyilasokat olyan emberek vonzzák, akik magabiztosak, merészek és ambiciózusak egy új út kialakításában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top