nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek borús lesz a szeptember

Csillagjegyek, akiknek borús lesz a szeptember

Ezek a csillagjegyek nagyon mélypontra kerülhetnek szeptemberben. Érdemes felkészülni a hónapra lelkileg!

Bika

Ebben a hónapban igazából nem a munkára, inkább a magánéletedre helyeződik a hangsúly. Az élet a párkapcsolatodat, illetve valójában mindenféle kapcsolatodat teszteli. Érdemes addig is elgondolkodnod, vajon mennyire vagy képes együttműködni, egyesülni testben, lélekben, gondolatokban a pároddal, a barátokkal, a környezeteddel? Szeptemberben ezeket a kapcsolataidat nehezen fogod menedzselni, ami miatt rengeteg feszültség, stressz és vita lesz jelen az életedben. A fáradság, az állandó szorongás miatti nem alvás pedig a munkahelyi teljesítményedre is kihat. Próbálj nagy levegőt véve kihúzni magad a helyzetből. Jó hír: egyszer minden rossznak vége szakad!

Szeptember és csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A szeptember bezárkózást hoz a Szüzek életébe. Ez a hónap neked nem arról fog szólni, hogy maximális, 1000 fokon pörögj, hanem inkább a befelé fordulást. Elsősorban magadra figyelsz majd, de ezt ne vidd annyira túlzásba, hogy depresszió legyen a vége! Lehangoltabb lehetsz a hónapban, ezért fontos lenne, hogy találj magadnak olyan elfoglaltságot, amit felölt. Próbálj meg kikapcsolódni, a lelkedre hangolódni, és próbáld megérteni önmagadat, csak így léphetsz most óriásit előre. Valóban nem a legfelemelőbb hónap elé nézel, de tudatos odafigyeléssel hamar kizökkentheted magad a mélypontról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top