nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp előrejelzés 2023. szeptemberre

Havi horoszkóp 2023. szeptemberre

A Vénusz és a Jupiter között létrejövő fényszögkapcsolatból arra lehet következtetni, hogy hajlamossá válhatunk a túlzásokra. Ha sikerülne megőrizni az egyensúlyt, akkor az életet sokkal könnyebbnek érezhetjük.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – szeptemberi horoszkóp

Minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálni, mert nagy esély van a hibázásra, amelynek akár negatív anyagi következményei is lehetnek. Ha állást vagy akár szakmát kívánsz váltani, akkor erre kiváló ez az időszak. A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy észre sem veszed, rá akarod kényszeríteni az akaratodat a társadra, aki azért viselheti ezt el, mert őszintén szeret téged. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt extra kiadásaid lehetnek, amelyet most nehezebben tudsz előteremteni. Utazás jól sikerülhet.

Bika – szeptemberi horoszkóp

Az is lehet, hogy a múlt kopogtathat az ajtódon: olyan dologgal kell ismét foglalkozni, amelyről eddig azt hitted, hogy lezártad, megoldottad. De az is lehet, hogy valaki felbukkanhat a múltból, és ez a találkozás lelkileg fel is kavarhat téged. Ha szülő vagy, gyermeked körül foroghat minden gondolatod. Ámor nyila is a szíved közepébe fúródhat. Kolléga viszont az idegeidre mehet, vagy olyan feladatot kell elvégezned, amelyhez kevesebb kedvet és energiát érezhetsz. Rokonnak kérés nélkül légy a segítségére.

Ikrek – szeptemberi horoszkóp

Amennyiben a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most meglepődve tapasztalhatod ennek az ellenkezőjét. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Olyan hír juthat el hozzád, amelynek hatására hálát adhatsz a sorsnak, hogy mindez nem veled esett meg. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Ha egészségi problémád van, akkor a regenerációs készséged talán soha nem volt annyira erős, mint most.

Tacskó piros levéllel a fején

Fotó: Getty Images

Rák – szeptemberi horoszkóp

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Jobb lenne az utazást elhalasztani. Ha ez nem lehetséges, akkor a tervezettnél több pénzt, valamint jól felszerelt gyógyszeres neszesszert vigyél magaddal. A házasságokban, régi együttélésekben olyan változások következhetnek be, amelyek miatt jól érezhetitek magatokat a bőrötökben. Az ismeretségeid között van olyan személy, akinek a viselkedése előtt meglepetten állhatsz, és amelyet nem tudsz elfogadni. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj.

Oroszlán – szeptemberi horoszkóp

Megeshet, hogy a munkahelyeden történhet olyan változás, amely elfogadhatatlan lehet. De az is megeshet, hogy a felettesed kerülhet olyan szituációba, amely a te megélhetésedre is hatással lehet. Nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat, mert fokozottan bírságveszélyes ez a hónap. Ha megszeged az előírásokat, az kisebb vagyonba kerülhet. Egyébként az anyagi ügyeid alakulása miatt nem lehet okod panaszra. Szomszéddal vagy testvérrel jobban kijöhetsz. Olyan beszélgetésre is sor kerülhet, amely a jövőddel kapcsolatos.

Szűz – szeptemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy Szent Ritához, a lehetetlen dolgok védőszentjéhez kellene imádkozni, aki segíthet abban, hogy elérd azt a célt, amelyet kitűztél magad elé. Olyan dolog is a tudomásodra juthat, amely előtt döbbenten állhatsz. Ha problémád adódik, akkor ezt beszéld meg egy olyan személlyel, akiben megbízol. Mert ennek hatására nyugodtabb lelkiállapotba kerülhetsz. Ha külföldre utazol, fel kell készülni kisebb-nagyobb problémákra. Ezért érdemes lenne teljes körű biztosítást kötni. A szerelmi életed fordulóponthoz érkezhet.

Mérleg – szeptemberi horoszkóp

Nem kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. De az is lehet, hogy több időt kell eltöltened egészségügyi intézményben. Nem biztos, hogy miattad, megeshet, hogy beteg személynek szüksége lehet a támogatásodra. Előfordulhat, hogy a politika beleszólhat az életedbe, és ehhez igazodva kell döntést hoznod. Kollégák között van olyan személy, akinek a hatására nehezebbnek érezheted az életedet.

Skorpió – szeptemberi horoszkóp

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked életében olyan változás következhet be, amely hatással lehet a te hétköznapjaidra is. Ezeket nem lesz könnyű úgy megszervezni, hogy mindenre és mindenkire jusson elég idő és figyelem, hogy a dolgok rendben menjenek. A házasságokat, régi együttéléseket nehézzé teheti életed párjának rokonsága vagy ingatlanügylet miatt kialakuló probléma. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan átalakulás történik, amelyre nem számítottál, és valakitől segítséget kellene kérned.

Kisfiú megsárgult levél mögé bújva

Fotó: Getty Images

Nyilas – szeptemberi horoszkóp

Figyelmed fókuszában a munka állhat. Van olyan feladat, amelynek az elvégzéséhez nem érzel sem kedvet, sem erőt. Kollégák között is van olyan, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, mert a bevételek mellett jelentősebb kiadásaid is lehetnek. Megeshet, hogy ami el tud romlani, az el is fog. A javíttatás kisebb vagyont emészthet fel. Ha külföldre utazol, kisebb probléma kialakulhat, amely miatt bosszankodhatsz. A politika beleszólhat életed alakulásába.

Bak – szeptemberi horoszkóp

Annak ellenére, hogy kedvez az idő mindenféle külfölddel kapcsolatos ügynek, most mégis olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt bosszankodhatsz. A kapcsolataidnak köszönhetően olyan előnyös helyzetet élvezhetsz, amelyet eddigi életed során talán nem tapasztaltál meg. A munkahelyeden idegesítő helyzet jöhet létre. A felettesed viselkedése miatt is komolyabban elgondolkodhatsz azon, hogy elérkezett a változtatás ideje. Ha szülő vagy, gyermekedet nehezebben tudod rávenni arra, amit te jónak és üdvösnek tartasz.

Vízöntő – szeptemberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak problémája alakulhat ki, és jó lenne, ha nem adnál tanácsokat. Mert ezzel inkább idegesítheted őt, és olyan vitára kerülhet sor, amely elfajulhat, és amely miatt a kapcsolatotok próbatétel elé kerülhet. Nemcsak a pénzügyek miatt válhatsz szorongóvá, hanem szeretett személy is bajba kerülhet, és emiatt is nehezebben jöhet álom a szemedre. Érdemes lenne szűrővizsgálaton átesni, mert komolyabb betegség kialakulása elkerülhetővé válhatna.

Halak – szeptemberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban a te makacs viselkedésed miatt alakulhat ki nehezebben kezelhető helyzet. Ha képes lennél a társadat figyelmesen meghallgatni, akkor rájöhetnél arra, hogy amit mond, annak van valóságalapja, és valóban könnyebb lenne az életetek, ha elfogadnád azt, amit ő szeretne. A kollégák között van olyan személy, aki miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is lehet, hogy olyan személy árulkodhat a feletteseteknek, akiről eddig ezt a viselkedést talán el sem tudtad képzelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top