nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nem lesz könnyű a Szűz hava

Csillagjegyek, akiknek nem lesz könnyű a Szűz hava

Míg néhány csillagjegynek csupa jót ígér a Szűz hava, másoknak csöppet sem lesz könnyű ez az időszak.

Ikrek

Ebben az időszakban nem túl könnyen találod meg a közös hangot a családdal sem pedig a barátokkal, ami igencsak megviseli a lelkedet. Viszont jó hír, hogy önmagadhoz képest sokkal összeszedettebb és precízebb is leszel, amit a munkádban nagyon is értékel a főnököd. Vedd úgy, hogy minden rosszban van valami jó is. De a családi ellentéteket helyre kell hoznod!

Csillagjegyek és a Szűz hava

Fotó: Getty Images

Mérleg

Sosem voltál nagyon biztos magadban, de most, a Szűz havában ez hatványozottan igaz lesz rád. Még könnyebben elbizonytalanodsz, és még kevésbé fogadod el, hogy valóban jól végzed a dolgaidat. Nemcsak mindent megkérdőjelezel, de még a maximálist sem érzed elég jónak. Bűntudatod támadhat bizonyos embereket illetően is, pedig most az a legfontosabb, hogy ne gyötörd magad feleslegesen. Koncentrálj a feladataidra, a munkádra és a családodra.

Vízöntő

A Szűz hava erősen stresszelni fog, mert nem érzed magadat elég jónak. Úgy érezheted, a párod másra vágyik, a család nem áll mögötted, ha bajban vagy. Úgy érzed, teljesen egyedül vagy, és a Szűz hava ezt a rossz érzést még jobban rád nyomja. De a hiba most benned van: te nem értékeled magad kellően, kételkedsz a képességeidben. Talán azt látod, hogy a párod egyre jobban keres, sikeres a munkájában, ami szintén elbizonytalanít téged. Hidd el, kritikával, negatív hozzáállással csak rontasz a helyzeten. Próbálj meg felállni, nem olyan súlyos a helyzet, mint ahogy gondolod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top