Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. szeptember 16-22. – Nagyot fordul a csillagjegyek élete

Ezen a héten igazán érezhető és jelentős változásokat mutatnak a bolygók. A horoszkóp szerint meglehetősen változatos hét elé néznek a csillagjegyek, hiszen bőven kijut a jóból, de a nagyon nem jóból is. Mindenképpen érdemes felkészülni mindenre.

Szeptember harmadik hete mesésen indul. Csodálatos fényszögekkel támogatják már hétfőn a bolygók a csillagjegyeket. A hét legfontosabb és legjelentősebb égi eseménye kétségtelenül a Szaturnusz bolygó direktbe fordulása. Négy hosszú hónapot követően szerdán végre ismét elindul előre, és ha nem is hoz azonnali látványos eredményeket, de hatása mindenkire nagyon erős lesz. Most végre mindenki érezheti, hogy elindul az életében valami fontos, amivel eddig egyáltalán nem haladt, és amiről talán le is mondott az elmúlt időszakban.

Mi mindent jósolnak a bolygók erre az újabb hétre? A heti horoszkópból minden lényeges részletre felkészülhetsz.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként remek hangulatban kezded ezt a hetet. Jól jön a lendület, amely remélhetőleg kitart pár napig. Hét közepén egy szabályos bolygóháromszög áll össze az égen, ami stabilizálja az anyagi helyzetedet, a munkádat és a jövődet. Ez igazán csodás tendencia, ráadásul tartósnak is tűnik. Persze csak akkor, ha kitartó maradsz. A hétvégéd ezzel szemben konfliktusokkal terheltnek ígérkezik. Egy kellemetlen bolygókereszt kellemetlen feszültséget szimbolizál. Tudatosan kerüld a nézeteltérést, és őrizd meg a békét.

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként az égiek kegyeltje leszel a héten. A bolygók kedvedre való változásokat szimbolizálnak. Szerdán a Szaturnusz négy hónapnyi hátrálás után elindul előre, ami véget vet a hátráltató tényezőknek. Majd egy szuper háromszög alakul ki: Bika Hold – Szűz Mars, Nap – Bak Szaturnusz, Plútó. Ez pedig sikereket, kiszámíthatóságot és biztonságot hoz az életed több területére. Érdemes most hosszú távú terveket készítened. A tendenciát sajnos hirtelen elvágja a hétvégi ronda bolygókereszt. Legyél észnél, és ne ess túlzásba sehol, semmiben.

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként napok, sőt talán hetek óta érzel valami feszültséget, amit nehéz definiálni. Nem tudod pontosan, hogy kívülről, vagy belülről jön. Elméletileg a hét közepén egy kitűnő bolygóháromszög biztató folyamatokat hoz, de az egész hetedre rányomja a bélyegét a hétvégi bolygókereszt, ami közvetlenül és sajnos rosszul érint téged. Már csak azért is, mert az Ikrekben járó Hold érzékenységet jelent. A többi bolygó is kellemetlen reakciókat vált ki belőled: Szűz Nap, Mars, Nyilas Jupiter, Halak Neptunusz…

A hét legjelentősebb égi eseménye a Szaturnusz direktbe fordulása (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként mostanra eleged lett a nosztalgiázásból, amit a direktbe forduló Szaturnusz mutat. A szerda kiváló nap, mert innentől nem hátra, hanem előre nézhetsz. Lehet, hogy szeretnéd dédelgetni az emlékeidet, de most már nem ez a dolgod, hanem, hogy kezdj el új terveket készíteni, új célokat kitűzni. Ennek hatására új emberekkel találkozhatsz még ezen a héten. Ők kifejezetten jó hatással lesznek rád. A hétvégét pihenéssel töltsd! Muszáj feltöltődnöd, mert kimerítő hét lesz mögötted…

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként akkora jövés-menés lesz az égen, hogy csak kapkodod a fejed. A hét elején őrületes tempóval kezdesz, a hét közepén jó híreket kapsz a pénzzel kapcsolatosan. Már-már hihetetlen, hogy milyen kitűnően alakul az anyagi helyzeted. Ezt egy kitűnő bolygóháromszög mutatja: Bika Hold – Szűz Mars, Nap – Bak Szaturnusz, Plútó. Majd jön a hétvége, és pont ez romlik el, persze csak akkor, ha nem ismersz mértéket. Egy bolygókereszt próbára tesz: Ikrek Hold – Szűz Nap, Mars – Nyilas Jupiter – Halak Neptunusz.

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként konkréttá válik az életedben mondás: Az éremnek két oldala van. A bolygók egyszer kedveznek neked: a hét közepén csodás bolygóháromszög rajzolódik ki: Bika Hold – Szűz Mars, Nap – Bak Szaturnusz, Plútó, ekkor a terveid szerint alakul minden. Szerencsére te mindig érzed a helyes mértéket, a mostani sikerednek is ez a kulcsa. Az érem másik oldala a hétvégi bolygókereszt Ikrek Hold – Szűz Nap, Mars – Nyilas Jupiter – Halak Neptunusz, amiben megint benne van a Szűz Nap és Mars, de most érzékeny vonatkozásban…

A hétvége inkább kellemetlen meglepetéseket tartogat (iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként a te szempontodból ezt a hetet szabályosan ketté lehet vágni. A hét első felében lassú, kedvező folyamatokat szimbolizálnak a bolygók. Szerdán Szaturnusz végre befejezi a hátrálást, és elindul előre, ami rád is jó hatással lesz. Abbahagyhatod a régi ügyek analizálását, és elkezdheted a jövőt tervezgetni. Vértezd fel magad előre, mert a hétvége konfliktusokat tartogat egy kellemetlen bolygókereszt szerint: Ikrek Hold – Szűz Nap, Mars – Nyilas Jupiter – Halak Neptunusz. A közlekedésben is óvatosnak kell lenned.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként pontosan tudod, a legtöbb ember folyton vár, halogat valamit, mert azt hiszi, hogy jön majd kedvezőbb idő. Ezen a héten nekik lesz igazuk, mert szerdán a Szaturnusz végre direktbe fordul, ami a régóta húzódó ügyekben előre lépést jelent. A hét második felét használhatod arra, hogy újból nekifutsz olyan beszélgetéseknek, amelyek korábban nem sikerültek. A hétvégéd drága lesz, ha engedsz a csábításnak, egy bolygókereszt ugyanis anyagi nehézségeket jelez: Ikrek Hold – Szűz Nap, Mars – Nyilas Jupiter – Halak Neptunusz.

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként a munkádban végre áttörés várható. Ezen a héten beérnek azok a gyümölcsök, amelyek korábban reménytelennek tűntek. Szerdán a Szaturnusz elindul előre, ami kézzel fogható eredményeket jelent, sőt fizetésemeléssel is járhat. Persze a Szaturnusz lassú bolygó, így nem biztos, hogy mindez megtörténik még ezen a héten, de hamarosan igen. Hétvégén vigyázz a testi épségedre, a szeretteidre és mindenre, ami fontos számodra! Ikrek Hold – Szűz Nap, Mars – Nyilas Jupiter – Halak Neptunusz bolygókereszt javasolja ezt.

Hamarosan beérnek a célok (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként a hét, sőt a hónap legjobb híre, hogy szerdán bolygód, a Szaturnusz négy hónapnyi retrográd mozgás után direktbe fordul. Ez azt jelenti, hogy vége az egy helyben toporgásnak, és végre beindulsz te és a dolgaid. Van még jó hír: a hét közepén tökéletes bolygóháromszöget alkotnak a föld jegyekben járó bolygók: Bika Hold – Szűz Mars, Nap – Bak Szaturnusz, Plútó, ettől helyre áll az optimizmusod, és visszatér a bizakodásod. Őrizd meg ezt a magas rezgést, mert így soha semmi nem fog lehetetlennek tűnni.

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként, amennyiben ingatlanügyek foglalkoztatnak, ezen a héten kedvező híreket kapsz. Ha nem ingatlan, akkor családi vagy magánéleti témák jutnak túl a holtponton. Erre nagyjából négy hónapja vársz. De az áttörés maga is egy folyamat, vagyis nem várhatod, hogy hirtelen megoldódjon minden. A kedvező tendencia nem ér véget, de a hétvégi bolygókereszt átmeneti nehézséget jelent. Nem kell aggódnod, elég, ha óvatos leszel. Különösen a pénzzel kapcsolatosan. Nem érdemes kockára tenned mindazt, amit eddig elértél…

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként a hét eleje alkalmas tanulásra, vizsgákra, utazásra, beszélgetésekre. Élj minden ilyen lehetőséggel, mert most bármelyik sikerülhet. Attól függően, hogy melyik aktuális, és melyik fontos neked. Sajnos a hétvégén lesz egy csúnya bolygókereszt az égen, ami érzékenyen, sőt fájdalmasan érinthet téged. Ikrek Hold – Szűz Nap, Mars – Nyilas Jupiter – Halak Neptunusz bolygókereszt megnehezíti a párkapcsolatodat, a tágabb családodat és a karrieredet egyaránt. Szóval nagy a tét. Kerülj mindenféle szóváltást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top