Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyszerű hétre számíthatnak

Ezeknek a csillagjegyek bizony minden összejön a héten. Most őket támogatják a leginkább a bolygók és a kedvező fényszögek. Hogy mindenre számíthatnak ezen az augusztusi „rövid” héten? Fény derül a horoszkópból. Te is köztük vagy?

Augusztus harmadik hetében ezeknek a csillagjegyeknek különösen lesz okuk az örömre, a boldogságra. A Nap ugyan még két napig az Oroszlán jegyében jár, de a Mars és a Vénusz már átlépett a Szűzbe. Új célokat, inspirációt, ötleteket, szerencsét és persze sok romantikát hozva támogatják a bolygók ezt a három csillagjegyet. Kétségtelenül ezen az augusztusi, rövidnek tűnő héten ők a szerencse kegyeltjei. Vajon te is köztük vagy? Akkor mindenképpen érdemes élned a lehetőségekkel, és persze meg is fogadni a horoszkóp javaslatait.

A Bika romantikus hangulatba kerül a héten

Kedves Bika! Ezen a héten igazán boldognak és felszabadultnak érezheted magadat. Kreativitásod valósággal lángra kap, most mindent, amit kigondolsz, könnyedén meg is valósítod. Minden eszközt megkapsz hozzá, hogy nagyszerűen érezhesd magadat. A csillagok támogatják a céljaidat, az örömet, a lelkesedést. Őszintén szólva, rád is fért már a jókedv, igaz? Romantikus pillanatokból sem lesz hiány ezen a héten. Ha még keresed a párodat, most valóban bármi megtörténhet. Ugye, megengeded magadnak az önfeledtséget?

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyszerűen alakul a hete (iStock)

A Szűz erősnek érzi magát a héten

Kedves Szűz! Úgy is lehetnek fogalmazni, hogy eljött a te időd. Ezen a héten a Nap, a Mars és a Vénusz is téged támogat, ahogyan uralkodó bolygódtól, a Merkúrtól is csodás lehetőségeket kapsz. Erősnek, magabiztosnak érezheted magadat, ami azért nem igazán volt rád jellemző az utóbbi időben, igaz? Tervezz, gondold végig, mit és hogyan szeretnél, hiszen nagyszerű időszak vár rád, és nemcsak ezen a héten. Valójában még csupán a lehetőségek kapujában állsz, hiszen a java csak ezután jön. Fogadd el az élet ajándékait. Nagyon megérdemled.

A Bak valami újat fedez fel a héten

Kedves Bak! Ezen a héten nagyon különös és szokatlan dolog történik veled. Végre kinyílik a „látóhatár” előtted. Mostantól egészen másként látod magadat, a lehetőségeidet, és úgy általában az életedet. Sokkal színesebben, és sokkal bőségesebben. Rájössz, hogy mindennek volt értelme, amit az előző időszakban tettél. Az erőfeszítéseid gyümölcsei végre beérnek, és ezt most valóban tudod is majd értékelni és őszintén élvezni. Végre megengeded magadnak a valódi örömöket. Figyelj végre a szíved hangjára, és kövesd, amit belül érzel. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top