Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szuper hetekre számíthatnak a Szűz havában

Augusztus 23-án lépett a Nap a Szűz jelébe, amivel megkezdődött a Szűz hava. Az elkövetkező egy hónapban ezeknek a csillagjegyeknek minden vágyuk teljesülhet. Ők az időszak legnagyobb nyertesei. Vajon te is köztük vagy?

Augusztus 23-án a Nap a Szűz jelébe lépett, és egészen szeptember 23-ig tartózkodik itt, hogy azután a Mérleg jegyben folytassa asztrológiai útját. A Nap mellett a Mars és a Vénusz is a Szűzben jár, hozzájuk csatlakozik augusztus 29-én a Merkúr bolygó is. Utóbbi a Szűz jegy uralkodó bolygója, vagyis valójában hazatér. Nagyszerű időszak köszönt a csillagjegyekre, hiszen ez a hónap kedvez a tervezésnek, valódi rendet teremthetsz az életedben, most biztosan megfontoltabban cselekszel, de a munkádat is precízebben, pontosabban végzed. A Szűz jegy tulajdonságai mindenkire hatnak bizonyos szinten. A következő három csillagjegy a Szűz havának valódi nyertese lesz. Vajon te is köztük vagy? Ha igennel válaszolsz, mindenképpen érdemes élned az időszak adta különleges lehetőségekkel.

Bika: a kis dolgok is fontosak a Szűz havában

Kedves Bika! A Szűz havában kétségtelenül a legcsodásabb forgatókönyvet valósíthatod meg. A Nap támogatja a kreativitásodat, a valódi boldogságot és örömet, a romantikát, miközben egyre magabiztosabbá és karizmatikusabbá is tesz téged. Az előtted álló hónap szerelmet hozhat neked, de kiválóan alkalmas a művészi éned megcsillogtatására is, és most a belső gyermeked is végre nagyszerűen érzi magát. A bolygók támogatnak a céljaidban, most érdemes pontosan kitalálni és megtervezni a továbbiakat. Most az apróságok fölött sem siklasz el, ami viszont nemcsak a munkádra érvényes, mások hibáit is észreveszed. A kritika helyett inkább tegyél apró gesztusokat, hiszen ezzel nyitsz utat a nagy dolgok felé.

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül a Szűz havában (iStock)

Szűz: születésnap az egész hónap

Kedves Szűz! Nagyon boldog születésnapot, hiszen a Szűz havában te ünnepelsz, most minden rólad szól. Valósággal újjászülethetsz, nem mellesleg számtalan új lehetőséget hoz neked most az élet. Hosszú idő után végre energikusnak, boldognak érzed magadat, és valóban ragyogsz is. A Vénusz szerencsés heteket jelez. Nos, mi mindent szeretnél megvalósítani a közeli és távoli jövőben? Gondold végig alaposan. Neked ez alapból is megy. Érezhető fordulatok várhatók az életedben, szóval mindenképpen érdemes élned az újdonságokkal. A Merkúr és a Mars is téged segít a céljaidban. Ez most valóban olyan időszak, amit vétek lenne kihagyni…

Bak: a gyakorlatias szemlélet segít a Szűz havában 

Kedves Bak! A következő hetekben nagyszerűen érezheted magadat. Most minden sikerül, amibe energiát fektetsz, amiben valóban hiszel. A kemény munkának, a kitartásodnak beérnek a gyümölcsei. Most igazán lesz mire büszkének lenned, és lesz mit ünnepelni is. Ne lepődj meg, ha tanulni támad kedved, érdemes is valamilyen iskolába, tanfolyamra beiratkoznod szeptembertől. Nemcsak imádni fogod, de nagyon sok új tapasztalatot szerezhetsz, aminek a későbbi időszakban nagy hasznát veheted. A munka mellett utazhatnál is néhány napot, most kéne megélni a valódi örömöket. Szóval ne csak tervezz és dolgozz, lazíts is egy kicsit! Megérdemled. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top