Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy élete egyik legszuperebb hetére számíthat

Ezeknek a csillagjegyek bőven lesz okuk az örömre szeptember első hetében. Talán te is a hét nyertesei közé tartozol? A horoszkóp szerint mindenképpen érdemes élni a kivételes lehetőségekkel.

Szeptember első hete mindenkinek változást hoz az életében. Ezeknek a csillagjegyeknek ugyanakkor számos örömet, újdonságot tartogatnak a változások, nekik minden okuk meglesz a boldogságra. A Nap a Szűzben jár, ahogyan a Mars, a Vénusz és a Merkúr is. Utóbbi a Szűz uralkodó bolygója, vagyis otthon tartózkodik ezekben a napokban. Mi mindenre számíthatnak, miben támogatják most őket a bolygók? Kiderül a horoszkópból. Vajon te is a hét legnagyobb nyertesei közé tartozol?

A Bika valódi örömöket él meg a héten

Kedves Bika! Uralkodó bolygódnak, a Vénusznak köszönhetően nagyszerűen érzed magadat ezen a héten. Nem mellesleg olyan energikus és aktív lehetsz, amire csak ritkán akad példa. Árad belőled az életöröm, felébred a kreativitásod, szóval most alkothatsz kedvedre. Minél több időt tölts a barátokkal, a szeretteiddel, hiszen vágysz is most a közelségükre. A bolygók nemcsak a céljaidban támogatnak téged, de romantikus hangulatba is hoznak. Ha még keresed a párodat, érdemes nyitott szemmel járni, könnyen összefuthatsz valakivel. Ha pedig párkapcsolatban élsz, újra fellobban közöttetek a szerelem lángja.

Ezeknek a csillagjegyeknek okuk sem lehet panaszra a héten (iStock)

A Szűz különleges ajándékot kap a héten

Kedves Szűz! Először is boldog születésnapot, hiszen ez most nálad mindenképpen aktuális. A Szűz hava rólad szól, te vagy most a bolygók kegyeltje. Bármit is tervezel, vágj bele mielőbb, hiszen az eredményeket is nagyon gyorsan láthatod. Komoly lépéseket tehetsz a héten, téged most valóban csodás lehetőségekkel támogatnak a bolygók. Erősebb és magabiztosabb lehetsz, mint valaha, és ez különösen jól jön, amikor érvényesíteni szeretnéd az akaratodat. Nem mellesleg a szerelem is megérintheti a lelkedet, mert valaki komoly hatással lesz rád. Ha párkapcsolatban élsz, a párod közelségére vágysz a leginkább.

A Bak kalandos hétre számíthat

Kedves Bak! Ezen a héten eszedbe se jusson egy helyben üldögélni, és a múlton rágódni. A bolygók az utazásban, a kalandokban támogatnak most téged. Ugye érzed a belső késztetést, hogy kimozdulnál végre. Valami újat is tanulhatsz. A legjobb időben vagy, hogy beiratkozz valamilyen izgalmas tanfolyamra, iskolába. Miért is ne vállalhatnál némi kockázatot, és vághatnál bele valami egész újba. Nagyon felpezsdíted vele a lelkedet, és egyébként is rád férnének már az új célok. Add meg magadnak a valódi örömöket. Legyél kicsit lazább, rugalmasabb és könnyedebb, meglátod, mennyire csodás az életed.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top