Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek remek hétre számíthatnak

Szeptember második hete több változást hoz, mint máskor egy egész hónap. Három csillagjegynek különösen remek lehetőségeket jeleznek a bolygók. Vajon te is a hét nyertesei közé tartozol? És milyen lehetőségek várnak rád? A horoszkópból megtudhatod.

Szeptember második hete valójában mindenkinek változásokat jelez. Ezeknek a csillagjegyeknek nagyszerű lehetőségeket, újdonságot, fordulatot tartogatnak  a bolygók. A Nap ezen a héten is a Szűz jelében jár, ahogyan a Mars is. Ugyanakkor a Vénusz és a Merkúr átlép a levegős Mérlegbe, szinte szó szerint is éreztetve a változás szelét. A péntek 13 mellett a telihold is jócskán felkavarja az érzelmeket, most biztosan számos titokra is fény derülhet. Mi mindenre számíthatnak, miben támogatják a csillagjegyeket a bolygók ezen a héten? A horoszkóp felfedi a részleteket. Vajon te is a hét nyertesei közé tartozol?

A Bika kihozza magából a legjobbat a héten

Kedves Bika! A bolygók nagyszerű fényszögekkel támogatnak téged ezen a héten. Most pontosan tudni fogod, mit szeretnél megvalósítani, céltudatosabb, motiváltabb leszel, felébred benned az életösztön és a kreativitás. Már korábban is voltak nagyszerű ötleteid, viszont eddig nem tudtad megvalósítani őket. Az inspirációd a héten felerősödik, most már erőd is lesz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet. A hangulatod is nagyszerű, vidám és elégedett vagy, de meg is lesz rá minden okod, hiszen a bolygók erősen támogatnak téged. Nyisd meg a szívedet a romantikának, és a belső gyermekedet is öleld most magadhoz minél többször.

Nagyszerű hét vár ezekre a csillagjegyekre (iStock)

A Szűz bámulatosan magabiztos a héten

Kedves Szűz! Hétről hétre egyre magabiztosabb és bátrabb vagy, ahogyan tudatosan építed fel önmagad. Ezen a héten már nemcsak elgondolkozol a lehetőségeken, de a tettek mezejére is léphetsz, hiszen csodás lehetőségekkel támogatnak téged is a bolygók. Két lábbal állsz a talajon, egyre pontosabban látod a céljaidat. Ez a hét tökéletes alkalom, hogy lefektesd az alapokat, amire aztán kedved szerint építkezhetsz. Izgalmas hét vár rád, most a legbonyolultabb tűnő dolgok sem fognak ki rajtad. A szombati telihold a kapcsolataidra vetíti fényét. Rájössz, hogyan hozhatod egyensúlyba a függetlenséget és az elköteleződést.

A Mérleget mindenki csodálja ezen a héten

Kedves Mérleg! Nagyszerű fordulatra számíthatsz ezen a héten. Uralkodó bolygód, a Vénusz szombaton a jegyedbe lép, vagyis hazatér, ami nagyszerű időszakot vetít eléd. Szinte ezzel egy időben a Merkúr is a Mérlegben folytatja asztrológiai útját, és onnantól téged támogat a kommunikációban a leginkább. Tisztábban láthatsz az életedre, a lehetőségeidre, felébred benned is az életösztön. Sokkal jobban fogod érezni magadat, hiszen megkönnyebbülsz és valósággal kivirulsz. Az utóbbi időben talán bezárva érezhetted magadat, de ennek mostantól vége, ismét valódi önmagad leszel. Nem mellesleg jön a szerelem is…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top