Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy szuper lehetőséget kap a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek okuk sem lehet a panaszra, mert ezen a héten különleges lehetőséget kapnak az élettől. Vajon te is köztük vagy? Akkor még fontosabb, hogy megismerd a horoszkóp javaslatait, és persze élj is a vissza nem térő alkalommal.

Szeptember harmadik hetében mindenki érezhető változásokra számíthat. A Szaturnusz bolygó április vége óta hátráló mozgásával lassította a csillagjegyek életét. Biztosan több olyan dolog is akadt, amivel nem a terveik szerint haladtak, újra és újra elölről kellett kezdeni bizonyos feladatokat. Szeptember 18-án, szerdán a Szaturnusz elindul előre, ezzel a következő hetekben, hónapokban az akadályok helyett támogatást nyújt mindenkinek. A változás ugyan nem egyik napról a másikra történik, de kétségtelenül fontos és érezhető lesz.

A következő három csillagjegy a hét legnagyobb nyertese, őket most különösen támogatják céljaikban a bolygók. Mi mindenre számíthatnak ezen a héten? A horoszkóp felfedi a részleteket. Vajon te is a hét nyertesei közé tartozol?

A Bak a héten elindul a karrier útján

Kedves Bak! Mondhatni, ezen a héten minden összejön neked. Bolygód, a Szaturnusz a saját jegyedben jár, és több mint négy hónapnyi retrográd mozgás után végre ismét elindul előre. Mindez pedig azt jelenti, hogy az elmúlt hónapok egy helyben toporgását követően újra elindulhatsz a siker útján. Bármilyen célokat is tűztél ki a múltban, most már semmi esetre se add fel, sőt porold le valamennyit, és fogj hozzá a megvalósításhoz. Mert ami az elmúlt hónapokban akadályokba ütközött, most már zöld utat kap az életedben. Kitartásodat, szívósságodat bizonyítottad, így talán már ezen a héten begyűjtheted a munkád gyümölcsét. Megérdemled.

Ezek a csillagjegyek csodás hétre számíthatnak (iStock)

A Szűz ezen a héten nyitott a valódi sikerre

Kedves Szűz! Az elmúlt hetek egyértelműen rólad szóltak, hiszen a Nap a jegyedben járva támogatott, és támogat még ezen a héten is téged. Magabiztosabb, energikusabb és tudatosabb lettél. A Szűz havának utolsó hetében még számtalan lehetőséggel ajándékoz meg az élet. Nem érdemes elkeseredni, hogy vége lesz hamarosan mindennek, inkább ünnepeld magadat, és éld meg a valódi örömeket. A Szaturnusz számodra is csodás lehetőségeket indít el. Szóval, érdemes még utoljára a startvonalra állnod, és órási lendülettel, lelkesedéssel belevetni magadat a terveid megvalósításában. Sikert sikerre halmozhatsz.

A Mérleg szeretetre, romantikára számíthat a héten

Kedves Mérleg! Nagyszerűen érzed magadat, amióta uralkodó bolygód, a Vénusz a jegyedbe lépett. Nem is csoda, hiszen most mindenki a te kegyeidet keresi. Ez a hét kétségtelenül az örömről, a valódi boldogságról, a romantikáról, a szépségről és a barátságról szól. Ha szeretnél, most számtalan új és igazán izgalmas ismeretséget köthetsz, de szó szerint is átrendezheted az életedet. Az otthonodban érdemes apróbb változtatásokat tenni, például valamilyen új és igazán ízléses holmival, hiszen ez rád is pozitív hatást gyakorol. Indulj el a változás útján, nyisd meg a szívedet, a lelkedet valódi szeretetnek. És a szerelemnek…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top