nlc.hu
Horoszkóp

Szűz hava és a csillagjegyek

Ezt a 3 csillagjegyet próbára teszi a Szűz hava

Nincs túl jó hírünk a következő csillagjegyeknek.

A következő csillagjegynek ez a mostani időszak inkább megterhelő kihívásokat tartogat, mintsem felhőtlen boldogságot, örömet.

Ikrek

Ne lepődj meg, de kicsit zavarodott leszel a Szűz havában. Ez az időszak az otthonodban, a családban, az érzelmi életedben hozhat nehézségeket, állíthat számos kihívás elé. Mivel egyelőre elég zavarosnak, ködösnek látszik az életed, jobb, ha a komolyabb döntésekkel vársz még. A legfontosabb, hogy próbáld elengedni a fölösleges agyalást és aggódást. Nem lesz könnyű feladat.

Szűz hava ezeknek a csillagjegyeknek

Fotó: Getty Images/Carol Yepes

Mérleg

A legfontosabb, hogy figyelj a megérzéseidre, a belső hangokra, és persze az egészségedre is a Szűz havában. Ez az időszak a karmával szembesíthet, és olyan tapasztalatokat gyűjthetsz, amelyek bizony fájdalmasak is lehetnek. Most jobban teszed, ha otthon maradsz, kicsit bezárkózol, és egyedül töltöd az időt. A társasági események nem tennének jót a lelkednek. Figyelj befelé, és próbáld megérteni a veled történő eseményeket, a lelkedben zajló érzelmeket.

Vízöntő

Annak ellenére, hogy a munkádban különösen eredményes leszel a Szűz havában, mégsem érzed magad elégedettnek. Sokkal kritikusabb leszel mindenkivel, beleértve magadat is. Ugyanakkor a lelkedben nagyon fontos változások zajlanak épp. Könnyen lehet, úgy érzed, padlóra kerülsz ezekben a hetekben, de azt is megtapasztalhatod, hogy a legmélyebb pontról lehet elindulni a csúcs felé. Olyan erőteljes energiákat mozgatsz meg magadban, amiről korábban nem is sejtetted, hogy létezhet. Főnixmadárként támadhatsz fel újra, de ehhez előbb el kell engedned a megrögzött és idejétmúlt gondolatokat, és mindent, amire nincs már szükséged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top