nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiknek jól jön egy kis lassítás – Heti horoszkóp 2023. szeptember 4–10.

Békésen és nyugodtan haladhatsz előre, csak semmi kapkodás. Legyen idő megállni és átgondolni a dolgokat, később ez megtérülhet.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Korrigálhatod az irányt, ha úgy érzed, tévútra tévedtél, ez nem megy a büszkeséged rovására. Egy kis alaposabb tervezés nem árt, és a költségvetésedre is szigorúbban nézhetnél rá. Nagyszabású céljaidról ettől egyáltalán nem kell lemondanod, de lehet, hogy még több türelem kell…

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Semmiképp ne add fel álmaidat, de lehet, hogy korrigálnod kell az útirányt. Lassan, lépésről lépésre haladhatsz céljaid felé, de megvan benned a kellő türelem mindehhez. Kovácsolj alapos tervet, precízen állítsd be az irányokat. A héten otthonodra ugyanúgy juthat időd, mint kapcsolataid ápolására.

Csónakban kávézó hölgy

Egy kis megállás (Fotó: Getty Images)

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne sajnáld az időt belső egyensúlyod megteremtésétől, ez lehet a kiindulópontod, de a célvonal is, amerre ügyesen kormányozhatod magad. Ha teheted, a héten legyen olyan időd, melyet elvonulva, önmagaddal tölthetsz, ez ad lehetőséget arra, hogy ráláss az utadra és szükség esetén módosítsd az irányt.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Nyugalom várhat a héten, de ez azzal is járhat, hogy lelassulnak a dolgok. A lényeg, hogy te tegyél meg mindent céljaid érdekében, amit csak módodban áll, a többi már nem tőled függ. Inkább a minőségre koncentrálj a mennyiség helyett.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Természetedhez híven száguldasz előre, de lehet, hogy most érkezik egy parancs, ösztönzés, hogy lassítanod kéne. Ne értékeld ezt megtorpanásnak. Inkább esélynek egy kis korrekcióra, mert ha túlságosan felpörögsz, nagyobb a tévedés és iránytévesztés lehetősége.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Te aztán nem vagy az a típus, akinek vörös köd lepi el a fejét és szemét és ezért nem képes megfontoltan dönteni. Jó is, ha most még óvatosabban veszed fontolóra a következő lépésedet. Bár sokat bírsz és rendezetten haladsz előre, józanul mérd fel az év utolsó harmadát: mi fér bele még reálisan?

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Lassulást és fordulatot is hozhat a hét, de ez nem ok az aggodalomra. Próbálj a felszín alá nézni és kideríteni, hogy az események láncolata mögött vajon mi húzódik. Ha megérted az okokat, akkor leszel képes igazán változtatni vagy módosítani a dolgok alakulásán.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Beindulnak az őszi tevékenységek, feladatok, a szokásos mókuskerék, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy téged is teljesen elkap a pörgés. Ha kicsit hátralépsz, hogy objektívebben szemléld a történéseket, eddig nem ismert perspektíva tárulhat fel előtted. Legyen idő leülni, megbeszélni a helyzetet, ne rohanjatok el egymás mellett.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Valószínű, hogy a héten beindul az őszi élet minden pörgésével együtt, de neked azért nem kell kapkodnod, sőt! Inkább lassíts, figyelj a részletekre! Ne hagyj elvarratlan szálat magad mögött, fejezd be minden elkezdett feladatodat. Lehet, hogy valami felesleges kanyarnak tűnik, de csak utána jössz majd rá, hogy mi volt az értelme…

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Késedelmek és látszólagos akadályok jöhetnek, szükség lehet a fegyelmezettségedre. Bármennyire is szeretnél elérni valamit, most ne erőltesd a dolgokat, nehogy eltörjön valami. A türelmes várakozás nem jelent gyengeséget, most ez vihet előre a látszólagos megtorpanás ellenére is. Addig is gondold át a dolgokat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Beindul az őszi ritmus és napirend, lehet, hogy kevesebb időd jut kapcsolataidra, egyes találkozásokra, merj nemet mondani. A külső feladataid mellett otthon is rendet kell vágnod és tartanod, ez is időigényes. Kis lassításra, visszahúzódásra szükség lehet, de azért maradj állandó készenlétben, a megfelelő pillanatra várva.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Az őszi pörgésben kaphatsz olyan lehetőséget, mely extra időt biztosít neked. Ne félj ettől a megállástól, jó alkalom lehet arra, hogy az éppen folyó projektedet, vállalásodat újragondold. Még nem késő módosítani az irányt. Lassíts a kommunikációban is, gondold meg kétszer is, hogy mit és hogyan mondasz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top