nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a szülői értekezletek rémei

Ezek a csillagjegyek a szülői értekezletek rémei

Eljött az iskolakezdés és ezzel együtt a szülői értekezletek időszaka. Az alábbi 3 csillagjegy valamelyikében született anyukákkal nagy eséllyel nem lesz könnyű dolguk a szülőtársaknak.

Oroszlán

Az Oroszlán szülő azért lehet problémás a szülői értekezleten, mert túlságosan szeret a középpontban lenni, de mivel ez az esemény nem róla szól, lehetséges, hogy megpróbálja magára vonni a figyelmet, például kérdésekkel, poénokkal, vagy bohóckodással , hátráltatva ezzel az előrehaladást. Arról nem is beszélve, hogy természetesen a gyerekét is megpróbálja középpontba helyezni.

Ezek a csillagjegyek a szülői értekezletek rémeiSzűz

A Szűz nagyon aprólékos, precíz és imád tervezni, szervezni. Mindez még jól is jöhet, ha vezetőre van szükség a szülői munkaközösségben. Ám túlzott tökéletességre törekvése és maximalizmusa, hosszútávon nagyon idegesítő lehet mások számára, mert lényegtelen kérdéseken is hosszan lovagol. Ráadásul, ha több Szűz jegyű is van a szülők között, hajlamosak össze is veszni, mert mind biztosak benne, hogy mindent ők tudnak jobban.

Skorpió

Váljuk be a legtöbben nem szeretjük ezeket az eseményeket, a Skorpió is így van ezzel, ráadásul hajlamos azt monitorozni közben, hogy nem sérti-e meg valaki őt vagy a gyerekét. Ha erre utaló, vélt vagy valós jelet lát, akkor kő kövön nem marad. Ráadásul nem felejt, így ezek a sérelmek egyre gyűlnek és gyűlnek, ő pedig nem a tanév rendjére fog figyelni, hanem arra, hogyan állhatna ezekért bosszút.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top