nlc.hu
Horoszkóp

Így dolgozza fel a szakítást ez a 3 csillagjegy

Így dolgozza fel a szakítást ez a 3 csillagjegy

Ezek a csillagjegyek egy mantrát használnak, ami átsegíti őket a szakítás utáni nehéz időszakon.

Bika

Elengedem a fájdalmat és újra boldog vagyok.

Mindent akaratosan, állhatatosan és kitartóan csinálsz. Így van ez a negatív érzésekkel is: nehezen engeded el a fájdalmat, hiszen ezzel az érzéssel tartod magad mellett a véget ért kapcsolat szellemét. A párkapcsolatban kerested a biztonságot, a boldogságot, de mégis véget ért. Van egy tanácsunk: mindezt önmagadban találd meg, és az új szerelem csak ráadás lesz!

Csillagjegyek és a szakítás feldolgozása

Fotó: Getty Images

Rák

Szeretem magam és fontos vagyok a szeretteimnek is.

A legérzelmesebb csillagjegy vagy, de ezt jól tudod magadról. Mindent egy lapra tettél fel: a szerelem és a párkapcsolat volt az első és kizárólagos helyen. Itt az ideje magaddal is foglalkozni, és időt szakítani a szeretteidre, akik nem hagytak cserben. Sőt, várják, hogy hozzájuk fordulj vigaszért.

Szűz

Értékes vagyok és a fájdalmas tapasztalatok még erősebbé tesznek.

Hajlamos vagy túllépni a szenvedésen, a szakításon, mintha mi sem történt volna. Pedig belül rág az érzés, és ha nem foglalkozol vele, az csak rosszabb lesz! Nem attól leszel tökéletes, hogy pillanatok alatt talpra állsz a csalódás után. Adj időt magadnak, és ne keresd a vigaszt instant kapcsolatokban, amikbe fejest ugranál: ennél sokkal értékesebb vagy!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top