nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Érzelmek és romantika vár – Szerelmi horoszkóp 2023. szeptember 9-10.

Minden lehetőségetek meglesz arra, hogy édes, romantikus hétvégét töltsetek együtt. De ne essetek át a ló túloldalára, a túlérzékenység bajok forrása lehet…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most nem lesz nehéz táplálnod szerelmed tüzét. Inkább csak arra kell figyelned, hogy ne ronts ajtóstul a házba, finoman és érzelmesen udvarolj választottadnak. Teremtsétek meg saját tereteket, ahol nem kell semmitől tartanotok. A kettesben töltött idő mellett persze társasági programokon is részt vehettek.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden gondoskodásodat, szeretetedet kiöntheted magadból. Találj ennek konkrét formát, amilyen gyakorlatias és praktikus vagy, ez nem lesz nehéz. De azért ne feledkezz meg arról, hogy a romantikához nem elég egy jó ebéd és néhány sütemény, szavaidra is vigyázz, nehogy szétszakadjon köztetek a finom, szerelmes légkör hálója.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bízz magadban és ne hárítsd át párodra azt a felelősséget, hogy ő egyedül teremtse meg számotokra a biztonságos hátteret. Vedd kezedbe az irányítást és nézd meg, hogyan varázsolhatsz romantikus körülményeket hétvégi együttlétetekhez.

Romantikus vacsora a stégen

Egy kis romantika Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add át magad a boldogságnak, romantikának és édes érzelmeknek. Öleld át szerelmedet és ne engedd, hogy bármilyen külső körülmény szétszakítsa ezt a védelmező burkot. Ez a hétvége legyen a tiétek. Egyre vigyázz, hogy ne ess a túlérzékenység csapdájába!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell mindent logikusan megmagyaráznod, inkább add át magad romantikus hevületednek és érzelmeidnek. Arra vigyázz, hogy ezek akár érzelgősségbe is átcsaphatnak. A helyes mértékhez bízz a megérzéseidben és finoman evezzetek át az intimitás vizeire.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kötöttségek nélkül nyilváníthatod meg áradó szerelmedet, nem kell ezt beosztanod vagy korlátok közé szorítanod. Ha ajándékot keresel, ne az árcédulát nézd, hanem azt, hogy minek örülne igazából kedvesed. Gondoskodj választottadról mindenféle szempontból.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A romantikus és egyben gondoskodó énedet kéne elővenni hétvégén, ezzel elkápráztathatod párodat. Persze csak akkor, ha nem teszed tönkre a jó hangulatot túlérzékenységgel vagy felesleges elvárásokkal. Légy kicsit megengedőbb és türelmesebb vele.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add át magad a romantikának, megfelelési vágyaidat elengedve. Kreativitásodat viszont szabadon szárnyalhat. Mi lenne a legromantikusabb helyszín, ahol hétvégén találkozni tudnátok? Nem pénzkérdés a dolog, támaszkodj ötleteid kimeríthetetlen tárházára!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bátran mutasd ki szeretetedet, akár romantikus oldaladat is jobban kidomboríthatod most hétvégén. Ne félj érzelmeidet formába önteni, áraszd el kedvesedet szereteteddel. Ha sikerül romantikus, egyben biztonságos hátteret biztosítani, nyugodtan és szerelemben tölthetitek a hétvégét.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Megmutathatod legintimebb, bensőséges érzelmeidet kedvesednek, ha van egy csöppnyi esze, nem fog vele visszaélni. Most a szavakkal is romantikusabban, finomabban bánhatsz, mint egyébként szoktál. Lehetsz gyengéd, hidd el, ez nem jelent gyengeséget.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd el belső szorongásodat, egyszerűen csak add át magad szerelmednek és bensőséges érzelmeidnek. Képzeld el legszebb romantikus álmaidat, ha csak a töredékét megteremted a hétvégén, párod már hálás lesz érte. Egy egyszerű, de szeretetteli gesztus, mint egy szál virág, többet mond ezer szónál…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd el megfelelési vágyadat és minden szeretetedet öntsd romantikus elképzeléseid megvalósításába. Persze kedvesedet se hagyd ki a dolgokból, már a tervezésbe vond be. Jót tesz kapcsolatotoknak, ha tudtok közösen álmodni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top