nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik csak végső esetben válnak el

Csillagjegyek, akik csak végső esetben válnak el

Ők azok, akik mindent megtesznek a kapcsolatukért, házasságukért.

Rák

A Rák szülöttei gondoskodó és önfeláldozó emberek. Egy kapcsolatban, házasságban előszeretettel rendelik alá saját szükségleteiket a párjuk, majd a gyerekeik, vagy akár más családtagok, például szülők, anyós, após érdekeinek. Még akkor is, ha ez nem mindig egészséges, számukra nem jelent problémát, sőt, inkább természetes állapotként tekintenek rá. Gyakran még akkor is benne maradnak a házasságban, ha valójában már nem boldogok.

Csillagjegyek és a házasság

Fotó: Getty Images

Bak

A Bakok nagyon megfontolt, komoly gondolkodású, szavatartó emberek. Mindent alaposan megterveznek, szilárd alapokra építkeznek és a bizalmukat is nehéz elnyerni, éppen ezért a házasságig is lassan és módszeresen jutnak el. Azonban ha egyszer megkötötték azt, a végsőkig tartják magukat a fogadalmukhoz. Amennyiben a a házasságukban problémák merülnek fel, mindent megtesznek annak érdekében, hogy megoldják azokat, ami az esetek többségében sikerül is.

Szűz

A Szüzek a perfekcionizmusukról híresek, az ő világképükbe egyszerűen nem fér bele, hogy rosszul válasszanak párt, pláne pedig házastársat és személyes kudarcként élik meg, ha ez mégis megtörténik. Éppen ezért rendkívül megfontoltak, és legtöbbjük hozzájuk hasonlóan megfontolt partnerrel köti csak össze az életüket, ami a tartós és valóban működőképes házasság záloga lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top