nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek fontos a házasság

Csillagjegyek, akiknek fontos a házasság

Ők azok a csillagjegyek, akiknek nagyon fontos a házasság intézménye.

Skorpió

A Skorpió minden körülmények között kiáll melletted, és kicsit sem fél attól, hogy örökre igent mondjon. Csodálatos, életre szóló partner lesz, aki minden erőfeszítés nélkül kitart a házasság és a párja mellett jóban-rosszban. Ő valójában ezt is keresi. Azt a személyt, akit egy életen át támogathat.

Házasság és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak az a csillagjegy, akit csak szeretni lehet, annyira lágyszívű és kedves. Hajlamos arra, hogy kerülje a konfliktust és nem szívesen veszekszik, mert számára a csend, nyugalom és béke prioritást élveznek. Vele egy stabil és biztos alapokon nyugvó házasság vár rád, ráadásul a Halak nagyon tisztelik a házasság szentségét!

Ikrek

Az Ikrek csordultig van érzelemmel és kedvességgel, ha pedig megtalálja a nagy szerelmet, akkor minden energiájával és figyelmével azon lesz, hogy működjön a kapcsolat. A szerettei iránt erős a lojalitás az Ikrekben, megbízható és hűséges típus, aki egy életre szórakoztató partner, legjobb barát és csodás szerető a házasságban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top