nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, aki érdekből házasodik

3 csillagjegy, aki érdekből házasodik

Bizonyos esetekben olyan társat keresnek, aki anyagi biztonságot ad nekik.

Kos

A Kosok kellő odafigyeléssel választják ki, kivel kötik össze az életüket. Szeretnek anyagilag megalapozott döntéseket hozni, szeretik, ha biztonságban vannak. A Kos szeme a jövőn van, ezért általában olyan valakivel házasodnak össze, akiben a pénzügyileg legbiztosabb személyt látják. Még a szerelmet is figyelmen kívül hagynák a pénzzel szemben, ami valljuk be, nem szép dolog.

Csillagjegyek és a házasség

(Fotó: Getty Images)

Bika

Bár minden Bika nagyra értékeli az anyagi biztonságot, sokan szeretik azt maguknak biztosítani. Vannak azonban olyanok, akik időről időre a szüleiktől vagy házastársuktól várják az anyagi jólétet. A Bikák igenis elvárják feleségüktől vagy férjüktől, hogy anyagilag gondoskodjanak róluk.

Skorpió

A Skorpiók olyanok, akik nagyon büszkék a családjukra, és mindent megtesznek családi hírnevük megőrzéséért. Ez magában foglalja a társadalmi státusz miatti házasságkötést. Az esküvőket inkább lehetőségnek tekintik vagyonuk gyarapítására. Nekik ez az első, nem pedig a szeretet vagy a szerelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top