Szex

Érdekszerető csapta be a nyugdíjas asszonyt

Szerelmet színlelnek, ám a valóságban csak pénzt és letelepedést akarnak azok a férfiak, akik online társkeresőkön hálózzák be a nőket. Egy nyugdíjas asszony is belesétált a csapdába.

A rokkantnyugdíjas Patrícia nagyon magányos volt, amikor regisztrált egy online társkeresőn. Nem telt bele sok idő, egy 26 éves férfi kiszúrta magának. Mondhernek hívták, Tunéziából írt a nőnek.

A szerelem patkányai

Szerelmet kerestem, valakit, akivel megoszthatom az életem – mesélni a 64 éves nő. – Izgatott voltam, azt hittem, megtaláltam azt, akivel leélhetem az egész életem. Amikor kapcsolatba léptünk, nagyon kedves volt, folyton azt mondogatta, hogy mennyire szeret. Három hétig udvarolt, amikor megkért, utazzam el hozzá Tunéziába, hogy együtt lehessünk.”

A férfi azzal biztatta a nőt, hogy ne aggódjon a nagy korkülönbség miatt, és a kulturális különbözőség miatt se törje a fejét. “Elhittem neki, hogy az életkor csak egy szám, amíg szeretjük egymást, semmi más nem számít” – meséli Patrícia, aki bár közlekedni csak elektromos kerekes székével tud, hat hónappal a megismerkedésük után megvette a jegyét Tunéziába.

“Amikor megérkeztem, kint várt a reptéren. Számomra szerelem volt első látásra. Az ötödik napon aztán megkérte a kezem. Azt mondta, hogy csapjunk bele, miért ne tennénk. Akkor azt gondoltam, hogy nagyon szeretem ezt a férfit, miért ne? Azzal hitegetett, hogy én leszek az ő hercegnője, vesz nekem egy autót, és oda visz, ahova csak akarom.”

A pár összeházasodott, a nő pedig még akkor sem fogott gyanút, amikor az egész esküvőt neki kellett fizetnie.

A szerelem patkányai

“Amikor hűséget fogadtunk egymásnak, nagyon boldog voltam” – meséli Patrícia. Az álom aztán nagyon hamar rémálommá vált, amikor egyedül kellett visszatérnie Angliába. Nyolc hónappal később elintézett Mondhernek egy turistavízumot, a férfi odaköltözött hozzá, de szinte nem is szólt a nőhöz. A férfi nem engedte, hogy a nő a lányával beszéljen, és a vízum lejárta után azt követelte, hogy felesége fizesse ki a meghosszabbítást. Majd bejelentette, hogy odaköltözik a barátaihoz.

“Ekkor döbbentem rá, hogy bolondot csinált belőlem.”

A válást aztán azzal indokolta a férfi, hogy nem tehet róla, de a kapcsolatuk Patríciával megromlott. Szereti a nőt, és nem a pénzét akarta.

Forrás: dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top