nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek kemény lesz a hét

Csillagjegyek, akiknek kemény lesz a hét

Ezeknek a csillagjegyeknek számos megpróbáltatást jelez a horoszkóp.

Bak

Nagyon sokat tapasztalhatsz, fejlődhetsz, változhatsz ezen a héten. A legfontosabb, hogy elfogadd magad, és mindazt, ami történik veled. Ha küzdesz, lázadsz, csak megnehezíted a dolgodat. Figyelj magadra, az érzéseidre, mert sok újdonságot tudhatsz meg a lelkedben zajló folyamatokról. Annyi a lényeg, hogy légy együttműködő, sodródj az eseményekkel. Semmiképp se sajnáltasd magad, mert úgy nem oldódik meg semmi. Koncentrálj, ez az időszak a felismerések ideje is. Új kezdet lehetősége előtt állsz, de ehhez előbb túl kellene lépned a múlton. Nem egy könnyű út, de ezen is túllendülsz!

Csillagjegyek és a jövő hét

Fotó: Getty Images

Halak

Több mindennel is szembe kell majd nézned, ebből kifolyólag pedig történhetnek veled kellemetlen, fájdalmas tapasztalatok is. Vedd mindenképpen észre, hogy a múlt sebei szakadnak fel ismét. Mindez pedig pontosan azért történik, mert nem gyógyítottad be korábban ezeket. Itt az ideje, hogy végleg lezárd a fájdalmas múltat! Keress, ami örömet okoz, és ami segít lezárni és meggyógyítani a régmúlt eseményeket. Szembe kell nézned a fájdalommal, de aztán engedd el. Ez nem lesz könnyű, sőt, kifejezetten fájdalmas, de ezúttal tényleg sikerül minden rosszat a hátad mögött hagynod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top