nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek kapcsolata rémálommá változik

Csillagjegyek, akiknek kapcsolata rémálommá változik

Az eleinte csodásan induló párkapcsolat gyorsan alakul rémálommá, legalábbis ezeknél a jegyeknél.

Oroszlán és a Bak

Az Oroszlán nagykanállal falja az életet, vidám, laza és optimista, vele szemben a Bak visszafogott, szigorú és rendkívül következetes. Az Oroszlán imádja a luxust, a csillogást, a Bak igencsak megfogja a pénzt, és nagyon megnézni, mire költ. Az igaz, megadják egymásnak a szükséges távolságot és szabadságot, az önállóság is mindkettőjüket jellemzi, jól induló kapcsolatuk mégis gyorsan halad a lejtőn lefelé. Az Oroszlánnak nagyon fontos a figyelem, amit a Baktól nem kap meg, ráadásul párját pontosan ezzel a tulajdonságával bosszantja a leginkább. Az Oroszlán szereti az izgalmat, a változatosságot, nagyon szeret társaságba járni, a barátaival múlatni az időt. A Bak a munkájának él, a változásokat nem szereti, azt meg végképp nem tolerálja, hogy párja folyton átszervezi a dolgait. Míg a hálószobában fellobbanhat köztük a szikra, a mindennapokban inkább a pokolra kívánják egymást.

Csillagjegyek, akik pokolba kívánják egymást

(Fotó: Getty Images)

A Mérleg és a Rák

A Mérleg és a Rák szerelme óriási érzésekkel és romantikával indul, mégsem tart hosszan. A társaságkedvelő és rugalmas Mérlegnek egy idő után a Rák túlzottan is érzelmesnek, érzelgősnek tűnik. Úgy érzi, túlérzékeny párja inkább bébiszittert keres, mintsem valódi párkapcsolatot. Dédelgetésre, szeretgetésre és állandó megerősítésre van szüksége. A Mérleg ugyanakkor szívesen ismerkedik, szívesen tölti a barátaival is az idejét, a Rák viszont inkább ragaszkodna hozzá, és igencsak hajlamos a féltékenységre is. Megbántva érzi magát, amikor párja társaságban másokkal beszélget, sőt flörtölget is. A Mérleg szerint a Rák folyton nyafog és semmi sem elég jó neki, a Rák meg úgy gondolja, a Mérleg csak magával törődik, és nem értékeli a törődést, a gondoskodást eléggé. Problémáikat képtelenek megbeszélni egymással, a Rák megsértődik, a Mérleg hallgat, a kapcsolat pedig gyorsan megszakad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top