nlc.hu
Horoszkóp

Végtelenül illemtudó csillagjegyek

Végtelenül illemtudó csillagjegyek

Náluk alap az udvariasság és az illem.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei pontosan ismerik az illemszabályokat és szigorúan be is tartják azokat. Számukra a tisztelet az egyik legmeghatározóbb érték. Udvarias, tiszteletteljes viselkedésüket azonban sokan félreértelmezik és ridegnek, távolságtartónak titulálják őket emiatt. Tény persze, hogy nem a legközvetlenebbek, azonban ennek is jócskán van előnye, hiszen nem ártják bele magukat kéretlenül olyasmikbe, amikhez semmi közük.

Csillagjegyek és az udvariasság

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rákok kimondottan szeretnek mások kedvére tenni, ennek pedig egyik alapvető eszköze az udvariasság, mely számukra gördülékenyebbé teszi az életet. Lételemük a gondoskodás és rendkívül érzékenyek más emberek szükségleteire, melyeket az esetek többségében kérés nélkül is igyekeznek kielégíteni.  Sohasem a saját érdekeiket, vágyaikat helyezik előtérbe, számukra ugyanis a legnagyobb örömet az adja, ha másokat elégedettnek, boldognak látnak, különösen, ha ennek az állapotnak az eléréséhez maguk is hozzájárulhattak. 

Bak

A Bakok rendkívül szabálykövetők és hagyománytisztelők, így az udvariasság számukra magáról értetődő dolog. A részletekre legalább annyira figyelnek, mint az egészre és sosem mondanak vagy tesznek felesleges dolgokat, mindig csak éppen annyit, amit a helyzet szerintük feltétlenül megkíván. Ebből adódóan a viselkedésük gyakran formálisnak és komornak hat, őket azonban nem zavarja, ha a külvilág ilyennek látja őket. Úgy bánnak az emberekkel, ahogy szeretnék – mi több, elvárják –, hogy velük is bánjanak: tisztelettel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top