nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Békétlenség vagy béke vár? – Szerelmi horoszkóp 2023. szeptember 16-17.

A hétvégi energiák töltekezésre hívnak, támogatás érkezhet közös dolgaitokhoz. Azt erősítsétek, ami békét hoz kapcsolatotokba.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A pénteki újholddal kapu tárulhatott fel előttetek kedveseddel. Most jó eséllyel evezhettek békés vizekre, eltávolodva a negatív érzések dagályától. Ez a nyugalom mindkettőtöknek jót fog tenni, keressetek olyan egyensúlyi állapotot, ami feltölt és pihentet.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Igazi béketeremtő ajándék válhat egy finom sütidből vagy bármelyik gasztrokölteményedből. Még az is megeshet, hogy ezt nem ketten élvezitek majd szerelmeddel, hanem vendégek toppannak be hozzátok. Készülj fel erre az eshetőségre, nemcsak a finomságokkal, hanem renddel is.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pároddal mély beszélgetések várnak. Ha pedig ismerkednél, egy könnyed csevej ennek a leghatékonyabb eszköze lehet. Persze párodat is szórakoztathatod egy kis vicces, humoros, de semmiképp sem bántó odamondogatással.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmiért ne add fel békés és nyugodt érzelmeidet, ne engedd, hogy ezeket akár belső, akár külső körülmény felborzolja. Ha megtörtént a baj, sokkal nehezebb lesz visszatalálni harmonikus állapototokhoz. Légy őszinte párodhoz, ne hitegesd semmivel!

Szerelmespár tánclépésben

Fotó: Getty Images

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rajtad múlik, hogy megbeszéled-e a feszült helyzeteket vagy inkább egyedül teszed meg a szükséges korrekciókat. Jobb lenne, ha a kiigazítást inkább közösen végeznétek, megkímélve magatokat a kölcsönös félreértések okozta fájdalomtól és kudarctól. Most nyitva áll a békés út is előttetek.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Békés eszmecserék várhatnak pároddal, csak azt kell megtenned, hogy elszakadsz listáidtól és fontos feladataidtól. Hidd el, ezek mind megvárnak, de lehet, hogy kedvesednek most nagyobb szüksége van rád. Bízz magadban és képességeidben: bármilyen váratlan helyzetre fel vagy készülve.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olyan tisztánlátást hozhat a hétvége, mely új megvilágításba helyezi kapcsolatodat, de legalábbis segít tisztázni a homályos helyzeteket. Bátran vesd fel ezeket, jobb, ha közösen beszélitek át, mintha egyedül rágódsz rajta.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A legfontosabb lenne hétvégén, hogy csapatként működjetek, ne különálló szigetekként, pláne ne ellenfelekként. Abszolút van esély a békés megoldásra, csak maradjon erre egy nyitott csatornád. Lehet, hogy belül szenvedély feszít, amit nehéz kordában tartani, a béke kedvéért mégis meg kell próbálnod.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Játékos módon próbáljátok levezetni a bennetek felgyűlt feszültséget. Egy kimerítő hét után ez persze külön erőfeszítést kíván, de a köztetek lévő béke megéri a fáradságot. Mielőtt kalandba keverednél, fontold meg, hogy ezért érdemes-e sutba dobni a családi békét?

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha túlságosan feszültnek érzed magad, itt az ideje egy kis megállásnak. Vegyél nagy levegőt, nyugtasd le gondolataidat és érzelmeidet: máris szebbnek fogod látni a világot és kettőtök kapcsolatát is. Feküdj fel a béke hullámaira és csak ringatózz.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szenvedély és játékosság jöhet: bármelyiknek adtok is teret, a lényeg, hogy a dühös, haragos érzéseket csitítsátok el. Most kifejezetten a köztetek lévő békés hullámoknak érdemes energiát adni, mert ha most sikerül, az a későbbiekre is áldásos hatást gyakorol majd.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha kényelmetlen, zavaros helyzetbe kerülsz, jelezd bátran, próbálj kommunikálni. Kedvesednek is jól jöhet, ha informálod, elvégre nem találhat ki mindent magától. Bájaiddal bárkit lefegyverezhetsz. Saját belső békédet képes vagy kisugározni a többiekre, kedvesed különösen vevő erre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top