nlc.hu
Horoszkóp

Nehézségek és csillagjegyek

Csillagjegyek, akik szembenéznek minden nehézséggel

A következő csillagjegyeknek nem kell a szomszédba menni kitartásért, nem ijednek meg a nehézségektől.

Ikrek

Az Ikrek nagyon érdekes jegy, mert míg a kommunikációjában képes a csapongásra, addig a problémamegoldásban rendkívül összeszedett csillagjegy, ha gyakorlati kérdésekről van szó. A személyes gondokkal már nincs ilyen jóban, ez utóbbival nem szeret szembenézni.

Csillagjegyek és a nehézségek

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérleg szeret segíteni másokon, ezért ha problémád van, ő átérzi a helyzetedet, és hogy megmutassa, mennyire törődik veled, mindent el fog követni, hogy segítsen a megoldásban. A saját életében felmerülő nehézségeket nem is problémaként kezeli, csak elvégzendő feladatként tekint rájuk. Nem csinál a bolhából elefántot, inkább végtelen türelemmel és kitartással fordul a nehéz helyzetek felé.

Rák

A Rák fő életcélja, hogy boldoggá tegye maga körül az embereket, ezért egy társaságban ő lesz az, akire mindig számíthatsz, ha problémád van. Meghallgat, felajánlja a segítségét, és általában több tanácsa is akad a helyzetre. Kiváló problémamegoldó készséggel rendelkezik, rászánja az időt a problémára, és képes arra, hogy különleges látásmódjával egyedi megoldásokat találjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top