nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Lendületben maradni – Heti holdhoroszkóp 2023. szeptember 20–26.

A héten ránk köszöntő őszi napéjegyenlőség nyugodtabb időszakot hozhat, a nyári pörgésből lelassulhatunk, de azért őrizzük meg lendületünket.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – szeptember 20.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 16:07-től Nyilas

Érzelmekkel telített nap jöhet, óvakodj, nehogy ezek túl hevesen elragadjanak. Különösen a féltékenységet és a bosszúvágyat kerüld. Ugyanakkor akaraterőd ma átvihet az akadályokon. Délutánra felpezsdülhetsz, este akár kedvenc szórakozásodba is belevetheted magad.

Hintázó lány ősszel

Fotó: Getty Images

CSÜTÖRTÖK – szeptember 21.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Teljesítőképességedet ma csúcsra járathatod, használd ezt fel és amit csak tudsz, végezd el. Még holnap is veled lesz ez a tüzes lendület, mégis érdemes ma befejezni, amit csak tudsz. Féktelen jókedv keríthet hatalmába, add át magad, ez segít minden bajt legyűrni.

PÉNTEK – szeptember 22.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas, 22.20-tól Bak

Tettvágyad ma hajthat előre, ezért érdemes előrevenni a nemszeretem munkákat. Szerezz magadnak nyugodt hétvégét azzal, hogy a végükre jársz. Ha lehet, iktass be mai programodba valamilyen mozgást, sportot – mindegy, hogy mi, csak vesd bele magad, feledkezz bele, mozgasd át minden porcikádat.

SZOMBAT – szeptember 23.

A Hold: nő
Jegy: Bak

Ma ránk köszönt az őszi napéjegyenlőség, remek alkalom arra, hogy körülnézz a házad táján: minden a helyén van-e. Ez az időszak segíthet egyensúlyt teremtenünk, legyen szó napirendünkről vagy akár érzelmeink, lelkiállapotunk kiegyensúlyozottságáról. Kicsit le is csendesedhetünk, befelé fordulhatunk a nyári pörgés után, de ebben is tartsunk helyes egyensúlyt, szó sincs magányról vagy magunkba fordulásról.

VASÁRNAP – szeptember 24.

A Hold: nő
Jegy: Bak

Ha ma kitűztél magad elé egy célt, szép nyugodtan haladj felé. Az sem baj, ha lelassulsz, ma megadhatod mindennek a kellő időt. Másokkal is légy türelmes, meghálálják. Pepecselős otthoni feladataidnak most érdemes nekilátnod, ma több türelmed és kitartásod lehet hozzájuk. Viszont az a veszély fenyegethet, hogy kissé beszűkül a gondolkodásod. Amennyire lehet, törj ki ebből, tekints ki saját kis világodból, akár vedd fel a kapcsolatot rég nem látott barátokkal.

HÉTFŐ – szeptember 25.

A Hold: nő
Jegy: Bak, 01:30-től Vízöntő

Merj most jó magokat elültetni, tervezd a jövőt, nézd meg, hogy mit tehetsz karriered alakításáért. Ne utáld a hétfőt, jó nap ez arra, hogy berúgd a motort, elindíts valamit, ami fontos számodra. Most az átlagosnál nagyobb esélyünk van a sikerre, előítélet és félelem nélkül haladhatunk előre.

KEDD – szeptember 26.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő

Eddigi tapasztalatainkat és tudásunkat most kamatoztathatjuk, akár úgy, hogy másoknak segítünk. Óvakodj a türelmetlenségtől, nem juthatunk egyből a hegy csúcsára, addig még sok kitartásra és lelkierőre lesz szükség, de ez ne lombozzon le. Legyünk hálásak párunknak, családunknak, ma inkább velük osszuk meg örömünket, ne a siker és pénz után loholjunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top