nlc.hu
Horoszkóp

Szerencsés csillagjegyek az őszi napéjegyenlőség idején

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az őszi napéjegyenlőség

Ők lesznek most az univerzum kegyeltjei, ugyanis a különleges nap számukra különösen szerencsésnek ígérkezik. Kik azok az ők? Derítsd ki!

Szeptember 23-án lesz az őszi napéjegyenlőség. A nyár végét jelentő esemény nemcsak a hosszú éjszakák elbúcsúztatására lesz alkalmas. Hanem arra is, hogy manifesztáljuk a szerencsénket. Az alábbi négy csillagjegy számára ez különösen jól fog menni: a napéjegyenlőség hatására melléjük szegődik a mázli.

Vízöntő

Úgy nagyjából mostanra értél el odáig, hogy már nagyon unod a stagnáló szerelmi életed. Lehet, hogy már régebb óta szingli vagy, de az is előfordulhat, hogy beleragadtál egy olyan szituációba, ahol már hónapok óta kerülgetitek egymást a kiszemelteddel. Bárhogy is legyen, a bizonytalanság kikészít. Az őszi napéjegyenlőség pontot tesz ennek a helyzetnek a végére. Hosszú idő után először végre te is nyugodtan kifújhatod a levegőt és boldogan mosolyoghatsz.

Marvelous Mrs. Maisel

Fotó: Prime Video

Oroszlán

Komoly változások történtek az elmúlt időszakban az életedben, azon belül is elsősorban a karrieredben. Új pozícióban kezdtél vagy teljesen munkahelyet, sőt szakmát váltottál – az utóbbi hónapok arról szóltak, hogy megtaláld magad ebben az új kihívásban. Most azonban, hogy sikerült megvetned a lábad, ideje, hogy kiélvezd a dolgot! Learathatod a kemény munkád gyümölcsét, megbizonyosodhatsz arról, hogy igenis jó döntést hoztál. Ez az az út, amin menned kell, hogy elérd a céljaidat.

Mérleg

Az őszi napéjegyenlőséget senki sem fogja annyira kiélvezni, mint te. Már csak azért is, mert a Mérleg jegyében történik ez a csillagászati jelenség. Ami pedig hozza magával a békés pillanatokat, melyek mind tudjuk, hogy a boldogságod kulcsát jelentik. Arra ösztönöz majd ez az időszak, hogy bűntudat nélkül foglalkozz magaddal, mert mindenkinek szüksége van az énidőre és a kikapcsolódásra.

Halak

Az őszi napéjegyenlőség egyetlen jelent a harmóniával. Ezt hozza el neked is: kiegyensúlyozottá válnak a családi, baráti kapcsolataid. Csökkennek a viharos hullámok, tisztázódnak a félreértések és ki tudtok békülni azokkal, akikkel mosolyszünetben vagy. Miközben az egyébként is éppen hullámhegyeken járó romantikus kapcsolatod csak harmonikusabbá válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top