nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek az ősz anyagi biztonságot hoz

Csillagjegyek, akiknek az ősz anyagi biztonságot hoz

A következő időszakban (legalább) az anyagiak miatt nem kell aggódnod – legalábbis az asztrológia szerint.

Mérleg

A te szerencsés pénzügyi időszakod most érkezik, ekkor lépnek be nagyon kedvező események az életedbe. Lehet, hogy valami egészen újba is bele kell vágnod ebben az időszakban, tanulás, vagy hosszabb külföldi utazás, amitől ne rettenj vissza! Bár távol leszel a családtól, barátoktól, rengeteget tanulsz és tapasztalsz általa. A munkahelyeden is érhetnek pozitív meglepetések, változások, hiszen a főnökeid nagyon elégedettek a munkáddal, amit meg is jutalmaznak!

CSillagjegyek és a pénzügyek

Fotó: depositphotos.com

Skorpió

A karrierben, pénzügyekben és még a magánéletben is egyre jobban mennek majd a dolgaid. Bátran vágj bele a nagy változásba akár munkahelyváltás, akár saját vállalkozás, akár költözés lehetősége merül fel. A csillagok állása szerint most bárhogy is dönts, jól fogsz kijönni ebből a helyzetből.

Oroszlán

Egy régóta várt lökés érkezik a pénzügyeidben. Ez lehet fizetésemelés, egy megnyert pályázat, vagy a vállalkozásod beindulása. Most kell egy kicsit többet foglalkoznod az anyagi ügyekkel, nézd át a befektetéseket, hiteleket, hogy minden rendben legyen, de fektess hangsúlyt az egészségedre és a családodra is! Amennyit tudsz, pihenj, mert fontos, hogy tiszta fejjel lásd a dolgaid.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top