nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek az anyagi biztonság az első

3 csillagjegy, akiknek az anyagi biztonság az első

Három csillagjegynek mindennél fontosabb, hogy meglegyen az anyagi hátterük, mert akkor nyugodtak.

Mérleg

A Mérleg mindenben az egyensúlyra és a harmóniára törekszik, az ő anyagiassága hátterében nem pénzéhség áll. Egyszerűen szereti tudni, hogy mi fér bele, marad tartalék vagy sem. Sokszor nehezen dönt, és a váratlan helyzetekben kellemetlenül érzi magát. Ezért könnyebb neki, ha a pénzügyei rendben vannak, és nem kell spontán helyzetekben stresszelnie. Életét is eszerint éli: ha tudja, van anyagi háttere, sokkal nyugodtabb.

Csillagjegyek és anyagi biztonság

Fotó: Unsplash

Bak

A pénz számára a biztonságot jelenti. Nagyon keményen megdolgozik azért, amije van, mert tudja, ahhoz, hogy célját elérje, sok pénzre van szüksége. Fontos számára, ha valami baj történik vele, vagy a családban valakivel, akkor tudjon mihez nyúlni. A gyerekeinek szintén a legjobbat szeretné, mert azt vallja, hogy majd így tudnak a legjobban érvényesülni az életben. 

Kos

Karrier vagy magánélet, kell az alap az építkezéshez. Céltudatosan halad előre, de csak akkor érzi jó biztonságban magát, ha mindenre megvan a fedezet. Egyáltalán nem zsugori, de tudja, mikor meddig nyújtózhat. Sikeresen ellenáll a felesleges költésnek, ha tudja, fontosabb dologra kell a pénz. Nagyon tudatos a Kos pénzügyek terén is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top