nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy, aki mindig a pénzt választja

Pénzimádó csillagjegyek: a Nyilas a párkapcsolat helyett a pénzt választja

A pénz mindenkit érdekel, még ha egyes körökben tabuként kezelik is. A világunk a pénz körül forog, de valaki mégis praktikusan kezeli, másokat pedig anyagiasnak tartanak.

Napjainkban szinte lehetetlen kitérni a pénz elől, hacsak nem vagy teljesen önellátó, és a világ végén élsz, vagy esetleg buddhista szerzetesnek vonultál. Persze a pénzhez fűződő viszonynak ezer árnyalata van, és az sem feltétlenül igaz, ha valakinek rengeteg van, akkor boldog, ha pedig alig, akkor tuti, hogy boldogtalan. Négy csillagjegy hajszolja, de vajon boldogok így?

nő pénzzel

Te mit választanál: pénzt, vagy párkapcsolatot? (Fotó: Unsplash)

Ikrek (május 21. – június 21.)

Tökéletesen tudja, hogyan lehet az emberekkel sakkozni, ismeretségeket kötni. Az ő üzleti érzéke a kapcsolataiban rejlik, és mivel imád szórakozni, költeni, meg is kell szerezni a rávalót. Nehéz az egyensúlyt megtalálni, mert a szerettei egy idő után kihasználva érzik magukat, elkophatnak mellőle az igazi barátai.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imádja a luxust, a költekezést, és remek vezetői képességeivel könnyen felküzdi magát a siker lépcsőjén. De az a kérdés, hogy tudja-e kezelni a kiadásokat? A szertelen pazarlásba bukhat bele, és a hamis barátokba: akik egyből oda sereglenek, ahol az ingyen élet lehetősége ígérkezik.

Bika (április 20. – május 20.)

Ő is a kifinomult, drága dolgok rabja, bár nem villog vele úgy, mint az Oroszlán. Keményen dolgozik a sikerekért, és egy idő után a büszkesége nagyképűségbe, bizalmatlanságba fordul. Hiába bánik jól a pénzzel, és marad meg a biztonsági játéknál, az emberi kapcsolatai láthatják kárát a mesés vagyonnak.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha választania kéne, hogy pénz vagy a partnere, sajnos az előbbi mellett döntene. Annyira szeret nagy lábon élni, meghívni a haverokat és ismeretleneket, hirtelen elutazni és kalandot keresni, hogy ha ez adott, akkor már semmi más nem lényeges. A pénz a szerelme: csak valaki nagyon különleges léphet a helyébe.

(via The Horoscope

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top