nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi csillagjegy horoszkóp szerelmeseknek

Ünnepeljétek a múltat, tervezzétek a jövőt! – Szerelmi horoszkóp 2023. szeptember 23-24.

Kiegyensúlyozottság és harmónia várhat rátok. Nézzetek vissza kapcsolatotokra és ennek fényében tervezzétek a közös jövőt.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Harmonikus, kiegyensúlyozott hétvége várhat, ahol mindennek megvan a maga helye és ideje. Minden tervedet valóra válthatod, de akkor lesz teljes a boldogság, ha együttműködsz pároddal és megosztod vele ötleteidet. Nézzetek előre, közös jövőtök felé!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármi ellentét merül fel köztetek, idézzétek fel közös múltatok boldog perceit, és azt, hogy mennyi gondot megoldottatok már együtt. Most is sikerülni fog! Ne siettessetek el semmit, a hétvégébe minden beleférhet, haladhattok lépésről lépésre.

Pár egyensúlyoz a vízen át

Fotó: Getty Images

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne vigyétek tovább a múltbéli sérelmeket. Te is tedd túl magad a megbántottságon. Így tudtok tiszta lapot adni egymásnak pároddal. Vesd be racionális és érzelmes énedet is kapcsolatodban, ezzel könnyebben megtalálhatod a közös hangot.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Remek lehet a hétvége arra, hogy megtaláljátok a vágyott egyensúlyt kapcsolatotokban. Ne védd magad kedvesedtől. Szerelmednek nem lesz kérdés, mennyire becsben tartod, ezzel meg is erősítheted közös jövőtöket.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmi nem állhat eléd, ha szebb jövőtök felé lépnél előre. Óriási szíved van, ezzel és humorérzékeddel feloldhatod azt a feszültséget, ami a héten alakult ki köztetek. Tegyél meg ezért mindent, mert így találhatjátok meg közös egyensúlyotokat.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden jó ütemben alakulhat hétvégén, úgy érezheted, hogy tudod tartani a ritmust. Mégse hagyatkozz csupán feladatlistádra, adj időt és teret kettőtöknek. Mozduljatok ki az otthon magányából, együtt vessétek bele magatokat a buliba és szórakozásba.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyébként is egyensúlyt kereső lényed most új lökést kaphat a vágyott harmónia felé. Bízz a megérzéseidben és párodat is próbáld viccesen rávenni, hogy arra menjetek, amerre te javaslod. Elvégre közeleg a szülinapod…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyire csak telik tőled, tartsd kordában érzelmeidet hétvégén. Lehet, hogy párodnak már az is túlzás lehet, ami neked még nem tűnik soknak. Ráadásul, ha túl sokat agyalsz valamin, az nagyobbnak, jelentősebbnek tűnik, mint ami valójában, ez megzavarhatja ítélőképességedet.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Közös múltatok sok olyan muníciót tartalmaz, amire már bátran építhetitek közös jövőtöket. Kicsiben ezt már most hétvégén is megtehetitek, álmodjatok és tervezgessetek. Csak magadat kell adnod, hogy kedvesedet lenyűgözd…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szuper hétvége előtt állsz, kedvesedre is ragaszd át jókedvedet. Erőd teljében lehetsz, minden tervezett dolgodra sort keríthetsz. De maradjon idő lazulásra is, helyezd most előtérbe a közös programokat, saját feladataid hátrébb kerülhetnek a listádon.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fogadd el magad úgy, ahogy vagy, párod örülni fog, ha kiegyensúlyozottan töltöd mellette a hétvégét. Lehet, hogy nem vagy (még) tökéletes, de így is teljesítheted kedvesed óhaját. Közös egyensúlyotok kialakításához kell mindkettőtök jó szándéka.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármi történt is köztetek a múltban, illetve az elmúlt napokban, lehet újrakezdeni. A közös egyensúlykeresés nem zökkenők nélküli, de finom érzékenységeddel egyengetheted magatok előtt az utat. Ha egyensúlyba kerültök, öröm és boldogság vár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top