nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy a világ legjobb főnöke

3 csillagjegy a világ legjobb főnöke

A következő csillagjegyek született vezetők, a munkavállalók álma típusok.

Nyilas

A Nyilasok a legszuperebb főnökök. Lazák, könnyedek, közvetlenek és dicsérettel motiválnak – őket a személyiségük miatt fogadják el vezetőnek, nem azért, mert rettegnek tőlük. Nem akadékoskodnak, ha látják, van az ő tervüknél jobb is, és képesek megbízni a beosztottjaikban, ami már rövid távon is megtérül. Bár nagyon barátságosak, egyben következetesek is: elismerik a teljesítményt, de ha valami nem készül el, akkor azt számonkérik.

Csillagjegyek, akik remek főnökök

Fotó: depositphotos.com

Bika

A Bika szereti, ha rendben mennek a dolgok, és kifejezetten ügyel a részletekre. Egy Bika vezető számára fontos, hogy a dolgok a terv szerint alakuljanak, és ha sikerre visz egy-egy projektet, nem hagyja ki az ünneplésből a résztvevőket sem. Ha beosztottjaként jól teljesítesz, a Bika értékelni fogja az erőfeszítéseidet.

Szűz

A Szűz igazi perfekcionista, neki nem elég a 90 százalék. Mindig a legjobbat szeretné kihozni mindenből és mindenkiből, így abban biztos lehetsz, hogy egy Szűz csillagjegyű főnök mellett húzós napokkal kell számolni. De a jutalmad sem marad el! Mellette megtudhatod, mire vagy képes, és igazán sikeres is lehetsz, ráadásul anyagilag is értékelik majd a teljesítményed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top