nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a tökéletesség

Csillagjegyek, akik a lécet elérhetetlen magasságokba helyezik

Ezek a csillagjegyek csak a tökéletessel érik be.

Mérleg

A Mérleg józanul áll a tökéletes ideájához, ami számára inkább a stabilitást és a biztost jelenti. A talán szót képtelen elviselni – ő leginkább akkor boldog, amikor mindent pontosan kőbe véstek, ami pontosan meg van beszélve, tisztázva, lefixálva. A külsőségekben is mindenkor tökéletes, remek az ízlése, így sosem téved. Szinte…

Csillagjegyek és a tökéletesség

Fotó: Depositphotos.com

Szűz

Ha valakin prezentálni kéne, hogyan is néz ki egy valódi maximalista, az minden bizonnyal a Szűz lenne. Ő az, aki folyamatosan újabb és újabb projekteket tűz maga elé, hogy bizonyíthassa, képes az előzőhöz képest is emelni a színvonalon. Ő nem éri be a tökéletesnél kevesebbel, de ezt mástól is elvárja. Nemcsak önmagával szemben perfekcionista, a környezetével szemben is.

Skorpió

A Skorpió a legapróbb részletre is felfigyel. Könnyen kiszúrja mások hibáit, amelyekből tanul is. A Szűzhöz hasonlóan időnként ő is hajlamos a szőrszálhasogatásra. Megszállottan követi az álmait, amiket persze tökéletesen szeretne megvalósítani. A maximalizmusba néha azért ő is belebukik. Van, hogy valami nem úgy alakul, ahogy szeretné vagy elképzelte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top