nlc.hu
Horoszkóp

Október és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akiket megvisel az október

A következő csillagjegyeknek nagyon sok kihívással kell szembenézniük októberben.

Kos

Fel a fejjel, semmi sem tart örökké, így ezt a mostani nehezebb időszakot is túléled. Október leginkább a párkapcsolatról szól, bár nem fogod most annyira felhőtlennek látni az életedet. Sőt, hol ilyen lesz, hol olyan az érzelmi életed. Ez a hónap igazi hullámvasút lesz a számodra. Hajlamos lehetsz tabutémákat feszegetni, ezért olyasmire is fény derülhet, amiről eddig sejtésed sem volt. Vajon jó ötlet feszegetni a határokat? Mit kezdesz az igazsággal, ha felszínre kerül? Jót teszel szerinted magaddal? Talán nem annyira kell ezt a témát feszegetni…

Október és a csillagjegyek

Fotó: Depositphotos.com

Oroszlán

A Skorpió havában jobban teszed, ha a saját biztonságos világodba vonulsz vissza. Az egészségedre nagyon figyelj, mert most könnyen megbetegedhetsz. Érdemes számvetést készíteni az elmúlt 5 hónapról. Vajon miben jutottál előre? Milyen célokat valósítottál meg, és milyen tudást szereztél? Vállalnod kell önmagadért, a tetteidért a felelősséget. Rendben, eddig is felvállaltál ezt-azt, de ha a szívedre teszed a kezedet, te is tudod, van még hová fejlődni. Ne akarj mindenáron győztes lenni, most nem fog menni.

Nyilas

Októberben hajlamos leszel megkérdőjelezni az értékeidet, és a magabiztosságod is komoly csorbát szenvedhet. Úgy érezheted, az elmúlt hónapok erőfeszítései hiábavalók voltak. A legfontosabb, hogy ne engedd elhatalmasodni a lelkedben a bizonytalanság érzését. Kicsit befordulsz ebben a hónapban, de talán ez most nem is olyan nagy baj. Valamikor magadra is figyelned kell. Nagyon jól teszed, ha sokat meditálsz, és elgondolkodsz az életedről. Az október nem lesz ugyan könnyű, de nem tart örökké.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top